Quantcast

Policija Jūros šventės dalyviams leis pasitikrinti blaivumą

Klaipėdos policininkai pasirengę padėti Jūros šventės dalyviams išvengti nemalonumų ir pagelbėti, jei ištiktų bėda.

Tam Atgimimo aikštėje pastatytas specialus policijos automobilis, o prie policijos palapinės budės mobilus nusikalstamų veikų registravimo policijos ekipažas.

Jūros šventės naujovė – pačiame šventės epicentre – Atgimimo aikštėje pastatytas iš tolo gerai matomas specialus policijos automobilis. Tai yra savotiškas policijos komisariatas ant ratų. Jis padės pareigūnams operatyviau reaguoti į nusikaltimus ir viešosios tvarkos sutrikdymo atvejus.

Šiemet pareigūnai padės šventės dalyviams susigaudyti, ar jie gali vairuoti.

„Sakyčiau, tai yra prevencinė priemonė, kuri padės alaus bokalą išgėrusiems žmonėms suprasti, ar jie gali vairuoti. Tame specialiame automobilyje bus galima pasitikrinti blaivumą. Noriu pasakyti, kad tai nebus pramoga ir kiekvienas vardan linksmumo neturėtų reikalauti patikrinti jo blaivumą. Bet rimtai susirūpinusiems, ar būklė yra tinkama vairuoti, bus galima pasitikrinti. Geriau išvengti didelių nemalonumų“, – paaiškino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atostogaujantį viršininką pavaduojantis Raimondas Vaitkevičius.

Šventės šurmulyje dirbs raitoji policija, neuniformuoti pareigūnai, patruliai ir jiems talkinantys kitų padalinių policininkai bei savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimta

Rimta portretas
Katalažkė, daug tilps

Pades ar

Pades ar  portretas
Renka statistika, kiek isgerusiu

anonimas

anonimas portretas
kas i ta mašina paklius tam amen , - puse jos užima šaldiklis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių