Quantcast

Po gyventojų skundų surengė reidą

Klaipėdiečių skundai nenugula valdininkų stalčiuose. Ketvirtadienį tai įrodė uostamiesčio savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai, kurie drauge su įmonės "Žardės būstas" atstovu bei seniūnaičiu Kęstučiu Rudžiu užsuko į laiškuose minimas vietas.

Šį kartą reido dalyvių tikslas buvo apžiūrėti "Žardės" prekybos centro užkaborius bei pasivaikščioti Žardininkų gatvės rajone.

Žmones piktina iš naktinės kavinės išeinantys ir čia pat už kampo, perėjime tarp dviejų daugiaaukščių namų besišlapinantys ir šiukšlinantys girtuokliai. Laiškuose minėtos vietos, kur nuolat teršiama.

Tikrintojai įsitikino, kad jau šienaujami žolynai, kiemuose bei prie konteinerių nėra šiukšlių. Tiesa, prie požeminių konteinerių žmonės vis dar palieka didesnių atliekų.

"Šį kartą padėtis nėra labai bloga. Matėme tik vieną kitą nuorūką. Didžiausia bėda, kad prie Taikos prospekto 129 namo krepšinio aikštelė užstatyta automobiliais. Suprantama, kad kiemai ankšti, bet, mūsų akimis, mašinoms vietos yra atokiau. Pro langus persisvėrę žmonės prašė tame kieme pasižvalgyti po darbo. Akivaizdu, kad jie labai piktinosi šia situacija", – pasakojo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vadovas Vilius Valys.

Maždaug porai dešimčių mašinų savininkų valdininkai paliko pranešimus apie nuobaudą už automobilių statymą tam neskirtose vietose.

Seniūnaitis K.Rudys pasakojo reido dalyviams apie kovą su atklystančias kates nuolat šeriančiomis močiutėmis. Tačiau maisto pėdsakų ar gyvūnų neaptikta.

Viena gyventoja dar kartą prašė nupjauti šalia namo pamatų suvešėjusį medį. Pavasarį jo pašalinti nespėta, bet tai bus padaryta rudenį, tiesa, namo gyventojų sąskaita.

Panašius patikrinimus Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai su politikais vykdė Baltijos prospekte, žvalgėsi I.Simonaitytės gatvėje.

"Įsigaliojus naujai kiemų valymo tvarkai, daugiabučių namų kiemuose situacija nepablogėjo, priešingai, tapo kur kas švariau. Mes tuo labai džiaugiamės, – kalbėjo V.Valys. – Beje, tikrinsime ir toliau, apžiūrėsime visą miestą."



NAUJAUSI KOMENTARAI

nekaltas zmogus kalta valdzia

nekaltas zmogus kalta valdzia portretas
tegul jie eina su savo baudomis siknon, nera kur statyti automobiliu tai ka reikia vargsam zmogeliam daryti???

Pasižiurėkite,

Pasižiurėkite, portretas
kas dedasi Naujakiemio gt. 10,12 namų , prie vaikų darželio esančiame sporto aikštyne ,tikras automobilių stovėjimo aikštynas.Iš ryto neįmanoma išvažiuoti iš kiemo.

Aris

Aris portretas
Ką gali duoti pasivaikščiojimas vidurį baltos dienos?Tegul pabando pavyzdžiui penktadienį nelauktai-netikėtai pasivaikščioti įvairiais užkaboriais apie vidurnaktį po vieną po du su savo komentarais
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių