Quantcast

Po darbų kieme užsiliko duobė

J.Janonio gatvėje iškasta duobė jau ima virsti vieta, į kurią krenta šiukšlės. Prieš kelias savaites išrausę ją darbininkai aptvėrė ryškia plastikine tvorele ir paliko. Gyventojai suka galvas, kada ir kas čia bus daroma.

Duobė prie 26 namo atsirado maždaug tuo pat metu, kai bendrovės "Gensera" darbininkai ėmėsi keisti lietaus nuotekų kanalizaciją prie gretimo J.Janonio gatvės 28-ojo namo.

Šios įmonės žmonės dirbo sparčiai, per porą dienų iškasė tranšėjas ir, pakeitę vamzdžius, jas užkasė.

Paklaustas apie ilgai nejudinamą duobę, prie kurios darbininkai vis negrįžta, "Genseros" projektų vadovas Linas Špiegis patikino, kad šiuo klausimu reikėtų bendrauti su bendrovės "Klaipėdos vanduo" darbuotojais.

Šios įmonės dispečerinės vadovas Matas Grikšas patikino, jog darbininkai iškasė duobę šalia lietaus nuotekų šulinio, mat čia susidarė įgriuva.

Darbininkai ne kartą šioje vietoje nerado nutekėjimo vamzdžio. Jiems teko pakartoti paieškas. Galiausiai problema išaiškinta ir sutvarkyta.

"Ten buvo neįprasta vieta, todėl viskas užsitęsė. Brėžiniai rodė vienaip, o realybė buvo visiškai kita. Artimiausiomis dienomis viskas bus sutvarkyta, gerovė bus atkurta", – patikino M.Grikšas.

Vadinamajame J.Janonio gatvės apendikse gyvenantys klaipėdiečiai viliasi, kad po lietaus nuotekų vamzdžių pakeitimo bus iš naujo išasfaltuotas šios gatvės ruožas palei jų namus ir kiemas sutvarkytas taip, kad atsirastų vietų automobiliams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Šią duobę ruošiasi perkelti už Gargždų m.?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių