Quantcast

Pirmą kartą Klaipėdoje – specializuota sodinukų mugė „Aš sodinu“

  • Teksto dydis:

Net 7 Lietuvos miestus šį rudenį aplankysianti specializuota sodinukų mugė „Aš sodinu“ šį sekmadienį, spalio 3 dieną, atvyksta į Klaipėdą. Švyturio arenos aikštelėje susirinks sodininkai ir medelynai iš visos Lietuvos, sulauksime sodininkystės grandų. Ši specializuota sodinukų mugė į Klaipėdą atvyksta pirmą kartą ir vyks tik vieną dieną.

Todėl Klaipėdos miesto gyventojai į mugę „Aš sodinu“, kuri vyks šalia Švyturio arenos, rinktis pradės jau nuo pat ryto, nuo 10 valandos. Čia galima bus sutikti tokius sodininkystės grandus kaip dr. A. Amšiejaus medelynas, dr. K. Malinausko medelynas, Viblės medelynas, Rojaus medelynas, Buskų medelynas ir daugelį kitų.

Nuvykti į tam tikrus medelynus ir gyvai įsigyti augalų ne visada tampa realu, ypač jei pamėgtas medelynas ir sodininkai yra kitame Lietuvos mieste ar už keletos šimtų kilometrų. Ši mugė suburia visus sodininkystės mylėtojus ir entuziastus į vieną vietą.

Visus atvykstančius pasitiks gausus asortimentas vaismedžių, vaiskrūmių, daugiamečių gėlių. Norinčius atsinaujinti ir naujienomis papildyti savo kiemą – lauks dekoratyviniai augalai, formuotos ir neformuotos pušys, karpyti medeliai, įvairiausios gėlės. Sodininkai žada pristatyti ne vieną sezono naujieną.

Į sodinukų mugę „Aš sodinu“ atvykstama ne tik įsigyti naujų augalų, pamatyti ir išgirsti naujienų, bet tuo pačiu ir gyvai susitikti su Lietuvos sodininkais, čia ir dabar išgirsti atsakymus į augalų priežiūros klausimus, gauti gyvų patarimų, kurių šioje mugėje išties netrūksta. „Aš sodinu“ sutinkami tikri sodininkystės specialistai.


Specializuota rudens sodinukų mugė „Aš sodinu“ Klaipėdoje vyks tik vieną dieną – šį sekmadienį, spalio 3 dieną, Švyturio arenos aikštelėje (adresu Dubysos g. 10, Klaipėda ) nuo 10 iki 16 valandos. Įėjimas į mugę nemokamas.

Mugės naujienas sekite: https://www.facebook.com/assodinu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Kodėl taip trumpai ir tik vienądieną? Kad žmonės grūstųsi? Baisu, kaip žlugdomareikalinga ir geraideja

LN

LN portretas
Lietuvos prokurorų asociacija "užskaito" mugės pavadinimą!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių