Quantcast

Permainos Klaipėdos miesto taryboje

Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas per Klaipėdos miesto tarybos posėdį pranešė, kad yra įkurta nauja frakcija "Už Klaipėdą". Į ją susivienijo dalis Liberalų sąjūdžio frakcijai priklaususių narių, tarp jų – ir pats miesto vadovas.

Naujoje frakcijoje dirbs Klaipėdos tarybos nariai V.Grubliauskas, Arvydas Cesiulis, Vidmantas Plečkaitis, Judita Simonavičiūtė ir Vaida Žvikienė, taip pat iki šiol Jungtinei tarybos narių frakcijai priklausę Artūras Razbadauskas, Lilija Petraitienė bei Aldona Staponkienė.

Visi jie nutraukė veiklą ankstesnėse frakcijose ir dabar darbuosis naujoje frakcijoje "Už Klaipėdą", kurios pirmininku tapo A.Cesiulis, o frakcijos pirmininko pavaduotoja – A.Staponkienė.

Naujoji frakcija toliau įgyvendins tarybos koalicijos programą "Pirmyn, Klaipėda!", t. y. naujasis politinis darinys toliau vykdys valdančiosios koalicijos programą.

V.Grubliauskas į uostamiesčio tarybą ir merus buvo išrinktas kaip Liberalų sąjūdžio kandidatas, jis Klaipėdos tarybai vadovauja antrą kadenciją.

Kitais metais vyksiančiuose rinkimuose liberalų Klaipėdos skyrius į merus iškėlė Seimo narį Simoną Gentvilą.

Po šio sprendimo V.Grubliauskas paliko Liberalų sąjūdį ir rinkimuose nusprendė dalyvauti su visuomeniniu rinkimų komitetu "Vytautas Grubliauskas ir komanda".



NAUJAUSI KOMENTARAI

..O gal Judita pasikeitė?

..O gal Judita pasikeitė? portretas
Gal ją irgi dakasė tas pats sudas per ta pati? Kuris jau iš tos buvusios valdžios be skeletų spintoje.Bent jau iš partijos į partiją nelakstė kaip kai kurie

Sosdemas

Sosdemas portretas
Oi Lile, Lile. Kaip gi taip? Nu negražu, net labai.

julija

julija portretas
čia stiprūs stiprūs žmonės,kurie mato ateitį,o ne velkasi su giminių komanda
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių