Quantcast

Parlamentarai Klaipėdoje pasirūpino biurais

Praėjus keturiems mėnesiams po Seimo rinkimų, uostamiestyje išrinkti parlamentarai jau turi patalpas, skirtas susitikti su rinkėjais. Bene pirmąkart mieste savo biurus atsidaryti norą pareiškė ir dvi ne Klaipėdoje išrinktos politikės.

Uostamiestyje yra keturios vienmandatės rinkimų apygardos.

Visose jų išrinkti parlamentarai pagal Seimo statutą turi teisę iš savivaldybės gauti patalpas biurams, kur visą šią kadenciją galės priimti rinkėjus.

Klaipėdos savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis patvirtino, kad patalpos jau suteiktos naujai išrinktiems Seimo nariams – konservatoriams Arvydui Pociui ir Audriui Petrošiui.

„Jiems patalpos suteiktos Daržų g. 1, kur anksčiau buvo įsikūrusi Darbo partijos būstinė. Ten yra didelės patalpos, jas išdalijome jaunimo „Apskritajam stalui“, „Klaipėdos šventėms“, o dalį patalpų, gal 20 ar 30 kv. metrų, skyrėme šiems dviem parlamentarams. Ligitai Girskienei skyrėme patalpas Tiltų g. 8, ten ji įsikūrė vietoj į Seimą nepatekusio Algimanto Kirkučio, pagal sąrašą išrinkto Dainiaus Kepenio biuras irgi liko ten pat – Tiltų g. 8“, – teigė E.Simokaitis.

Pajūrio apygardoje išrinktas Simonas Gentvilas ir pagal sąrašą į Seimą pakliuvęs Andrius Bagdonas Klaipėdoje susitikimams ir darbui su rinkėjais patalpas gavo Danės g. 9, buvusioje Liberalų sąjūdžio būstinėje.

„Pirmąkart ne Klaipėdoje išrinktos politikės konservatorės Aistė Gedvilienė ir Agnė Bilotaitė nusprendė turėti savo biurus uostamiestyje, joms suteiktos patalpos Liepų g. 3. Toks yra Seimo statutas, parlamentaras turi teisę bet kurioje šalies savivaldybėje prašyti neatlygintinų patalpų susitikimams su rinkėjais“, – patikslino E.Simokaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kregždžių lizdai

kregždžių lizdai portretas
Konservatoriai tvirtina pozicijas biurais kituose miestuose. bet Aistę Gedvilienę galima suprasti: skirtingai nuo Bilotaitės, kuri čia turi artimų giminių, poniai Astai reikia patalpų pajūryje. Rinkėjų, manau, taip. pat prireiks ateičiai

Anonimas

Anonimas portretas
Is komunistines Amerikos atskriejo baisi zinia - demokratai bande nuzudyti Trampa
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių