Quantcast

Pareigūnai tikrino, kaip žmonės laikosi karantino: nuo molo teko vaikyti žvejus

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje tikrintos viešosios erdvės – parkai, paplūdimiai, policijos pareigūnai talkinant šauliams ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnams tikrino, ar piliečiai laikosi karantino taisyklių, ar viešose vietose dėvimos kaukės.

Patikrintos ir prekybos vietos, kuriose nuo praėjusios savaitės leidžiama prekyba – čia pažeidimų nenustatyta, tiek Klaipėdoje, tiek kituose apskrities miestuose didieji prekybos centrai pirkėjų srautus valdė tvarkingai, neįleido klientų be kaukių, policijos pareigūnai pabendravo su parduotuvių darbuotojais ir atsakingais asmenimis, priminė karantino taisykles.

Visgi šeštadienį keletas pažeidimų nustatyta Klaipėdos rajono turgeliuose – žmonės įspėti dėl karantino taisyklių nesilaikymo, kaukių nedėvėjimo, nustatyta ir prekybos taisyklių pažeidimų.

Uostamiesčio pareigūnams savaitgalį teko vaikyti ir žvejus nuo molo Smiltynėje. Už karantino taisyklių pažeidimus visoje apskrityje surašyta 14 protokolų, penki iš jų – Klaipėdoje, čia nubausti keturi piliečiai sekmadienio popietę prie parduotuvės gurkšnoję alkoholinius gėrimus.

Tačiau apskritai savaitgalį budėję pareigūnai nurodo, jog nors atšilus orui žmonių gatvėse nemažai, dauguma jų dėvi kaukes ir laikosi atstumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Atvažiuokit į Rusnę žvejų patikrint, rasit labai daug pažeidimų

Stanislovas

Stanislovas portretas
Ant molo.kada"eina"strimėlė,ji kimba ne visur,ne per visą molo perimetrą,todėl žvejai spaudžiasi ten kur geriausiai kimba.Jei ir bus šioks toks atstumas,bet čiaudant arba kosint vėjas išnešios purslus daug toliau nei 2m Ten daugiausiai žvejoja senjorai,rusakalbiai.Jiems bet kokie draudimai iki lemputės.Nes tai ne pramoga,o priedas prie šeimos biudžeto.Tegul žvejoja,bet viena bėda,kad jie daugiausiai šiukšlina.Kai pasakai tai išgirsti jų pamėgtus posakius"a mne po barabanu,arba do lampočki.Va dėl tokios jų pozicijos ir pareina suvaržymai draudimai.Todėl aš jų nemėgstų,na tų"po barabanu"

Tika

Tika portretas
nuo kada žvejoti draudžiama? jeigu atstumais didesnis nei du metrai niekas nedraudžia šiaip? Kodėl neparašo išsamiai, kodėl teko vaikyti žvejus, kokiu tikslu ir dėl kokių pažeidimų?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių