Quantcast

Palangoje tvarką palaiko ir ratuoti, ir raiti pareigūnai

Prieš šventinį savaitgalį į Palangą tebeplūstant poilsiautojams, tvarką kurorte palaiko gausios policijos pareigūnų pajėgos. Vasarotojų jau nebestebina nei ant žirgo raiti, nei elektrinius riedžius puikiai įvaldę policininkai.

Palangoje, kaip ir prieš šimtą metų, policininkus vis dar galime pamatyti ir jojančius ant žirgo ar važiuojančius dviračiais.

Vis dėl to, moderniame kurorte populiariausi pastaraisiais metais yra elektriniai riedžiai ir paspirtukai.

Šios šiuolaikiškos transporto priemonės labai patogios, jomis lengva greitai pasiekti reikiamą vietą parke, pajūryje ar pėsčiųjų takais, todėl pareigūnai daugiausiai jais ir naudojasi, ypač sezono metu, kai į Palangą suplūsta minios poilsiautojų, kas reiškia ir daugiau darbo policijos pareigūnams.

Policija neslepia vasarą dirbanti itin intensyviai. Ne išimtis ir šis savaitgalis, kuris yra pirmasis po aštuonis mėnesius trukusio karantino.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Policininkai ketina aktyviau tikrinti vairuotojų blaivumą, taip pat įspėja laikytis likusių galioti ribojimų.

Nuo liepos 1 d. šalyje buvo atšauktas karantinas, tačiau tam tikri reikalavimai išlieka. Policija planuoja tikrinti ir tai, kaip šių reikalavimų laikosi poilsiautojai, taip pat užtikrins tvarką visose teritorijose, viešose vietose, parkuose, alėjose, paplūdimiuose.

Tačiau esą didelės mobilios pareigūnų pajėgos kurorte duoda rezultatų.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Policijos atstovų teigimu, pajūryje dažniausiai nustatomi poilsiautojų nusižengimai yra Kelių eismo taisyklių ar viešosios tvarkos pažeidimai.

Policija taip pat įspėja vasarotojus saugoti savo turtą, nes gaunama nemažai pranešimų apie vagystes tiek paplūdimyje, tiek iš automobilių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Tikra tiesa kad Palanga tapo ne kurortu o bala zino kuom, nei svarios juros, nei ramybes, nei serviso papludymyje, tik idiotai ten gali praleisti taip laukiamas atostogas, ir taip sunkiai sutaupytus pinigelius.

Epid.

Epid. portretas
Visai nepriimtina ta Palanga poilsiui,šiknom stumdosi ,guli paplūdimyje subines atstate,baisu ir užkratas aplinkui.Maudytis išvis nepatarciau kaip jūra rami nes maudysites mižaluose.Faktiškai pietuose niekas nesidegina sauleje,vakarop tik eina i pajūrį išsimaudyti.Nedejuokite kaip susirgsite sunke liga , jų yra ir buvo visokių sunkių.Banda žmonių , tai užkratas garantuotas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių