Quantcast

Palangoje policija žymės dviračius

  • Teksto dydis:

Atšilus orams, gatvėse padaugėja dviratininkų. Palangoje važinėjimas dviračiu itin populiarus aktyvaus poilsio būdas. Tačiau statistika rodo, kad vasaromis padidėja ir dviračių vagysčių skaičius. Todėl Palangos policija ragina pasiruošti artėjančiai vasarai ir įregistruoti savo dviratę transporto priemonę policijoje. Daikto žymėjimas – tai viena iš prevencinių priemonių, apsauganti turtą nuo ilgapirščių.

Miesto gyventojų patogumui Klaipėdos aps. VPK Palangos miesto policijos komisariato pareigūnai gegužės 16 dieną nuo 10.00 val. iki 13.00 val. Vytauto g., miesto aikštėje, ties autobusų stotimi, žymės dviračius.

Norintieji įregistruoti dviratį pareigūnui turės pateikti daikto įsigijimo dokumentą bei savo asmens dokumentą.

Daiktas pažymimas slaptoje vietoje, o apie įregistravimo policijoje faktą bylos prie dviračio priklijuotas lipdukas su užrašu „ĮREGISTRUOTAS POLICIJOJE“.

Policijoje žymint daiktą yra fiksuojami ir jo individualūs numeriai. Todėl vagystės atveju, pamiršus daikto, kuris buvo pažymėtas policijoje, numerį, tereiktų nurodyti policijos komisariatą, kuriame žymėjote daiktą, ir numeris bus lengvai nustatytas ir įvestas į Ieškomų ir rastų numeruotų bei individualius požymius turinčių daiktų ir dokumentų registrą. Be to, radus vogtą dviratį lengvai bus surastas ir jo savininkas.

Išsamesnė informacija apie žymėjimą teikiama telefonu 8- 460 415 24.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių