Quantcast

Pajūryje – pasakiški orai

Šį savaitgalį orai tiesiog lepins poilsiautojus. Iki antradienio sinoptikai nežada lietaus, tačiau vėliau orai keisis kardinaliai – visą savaitę lis, stūgaus vėjai, bet kitos savaitės pabaigoje prognozuojama staigmena. Spėjama, kad orai pasikeis per naktį.

Šeštadienį klaipėdiečiai mielai galės leisti laiką prie jūros ar lankyti muzikinius renginius senamiestyje. Oras sušils iki 24–26 laipsnių. Vėjas bus nesmarkus ir tik gaivins įkaitusiuosius.

Sekmadienio naktį atvės iki 12–14 laipsnių, dieną sušils iki 24–26 laipsnių aukščiau nulio. Vyraus 4–8 m/s vėjas.

Pirmadienį, kaip ir visą savaitgalį, lietaus nežadama. Naktį numatoma 13–15 laipsnių temperatūra, dieną – 23–25 laipsniai.

Nuo antradienio orai keisis kardinaliai.

"Nieko gero. Vėjas stiprės iki 7–12 m/s, gūsiai  sieks 15 m/s. Ims lyti, gausiau naktimis, bet ir dienomis pasirodys lietaus debesys. Naktį atvės iki 14–16 laipsnių, dieną tesušils iki 17–19 laipsnių", – tikino Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Prognozių ir perspėjimų skyriaus sinoptikė Elvyra Latvėnaitė.

Trečiadienį taip pat protarpiais numatomas lietus. Vakarų krypčių vėjas smarkaus iki 8–13, o jo  gūsiai sieks iki 15–18 m/s.

Ketvirtadienį vėjas nerims, dieną sušils iki 15–17 ar 16–18 laipsnių. Gausaus lietaus laukiama labiau naktį, bet ir dieną palis.

Penktadienio naktis bus vėsi, numatoma 13–15 laipsnių šiluma. Diena sušils iki 15–17 ar 16–18 laipsnių.

Šeštadienio rytą, kai daugybė klaipėdiečių jau ruošis pramogauti Jūros šventėje, dar turėtų palyti, po pietų lietus nurims. Bus vėsu, vos 16–18 laipsnių.

Tačiau nuo sekmadienio pajūryje laukia orų permainos. Pirminiais duomenimis, gali plūstelėti 25–27 laipsnių šiluma.


Šiame straipsnyje: orasoraiorai Klaipėdoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių