Quantcast

Pajūrį užplūdo minios klaipėdiečių

Šeštadienį Klaipėdos paplūdimiuose kaitinasi daugybė žmonių. Tiesa, Smiltynėje poilsiautojų kur kas mažiau nei įprasta tokiu metu.

Klaipėdos paplūdimių gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki mano, kad klaipėdiečiai į Kuršių neriją nesikėlė dėl kelių priežasčių. Viena jų – užterštas vanduo, kita – Smiltynėje kol kas vanduo labai šaltas. Penktadienį ten jūros temperatūra ties krantu buvo vos 12 laipsnių, šeštadienį – jau 14 laipsnių.

Tuo metu Melnragėje ir Giruliuose vanduo jau įkaito iki 18-19 laipsnių. Čia poilsiauja labai daug žmonių.

Gelbėtojai kasdien dirba iki 21 valandos, bet išeidami iš darbo prie jūros mato pilnus paplūdimius besiilsinčiųjų.

Kol kas pliažuose aktualiausia pasiklydusių vaikų tema. Mažyliai sugeba dingti vos per kelias akimirkas. Kai pliažuose mažai vietos atsigulti, vaikams užtenka nuo mamos nueiti vos kelis metrus ir jie vienas kito nebemato, tada kyla panika.

Šeštadienį po pietų sinoptikai pajūryje žada lietų. Todėl tikėtina, kad tuo metu vienintelėje gatvėje, kuria galima išvažiuoti iš pajūrio susidarys automobilių kamšatys. A.Siakki pataria poilsiautojams neskubėti išbėgti iš paplūdimio. Kartais lietus neužtrunka ir vos po pusvalandžio dangus nusigiedrija, oras tampa gaivus ir malonus. Grumdytis ilgose automobilių eilėse ne tik nemalonu, bet ir pavojinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaustukas

klaustukas portretas
penktadienį Jūros vanduo Smiltynėje buvo nuostabus, tik liko sugadinta nuotaiką dėl gelbėtojų sukaliojimu apie užteršta vandeni,kaip galima užteršti jura,kuria ištisai skalauja Bangos,gal siaki visą jūra istyre,kaip ne gėda žmonėms pasakas sekti, jokios logikos!

pastebejimas

pastebejimas portretas
smiltyneje pats švariausias vanduo, kiek jūs galit nusišnekėti,zmones gąsdina ir su savo žiniomis tik pajuokai save statot, ilsėtis reikia siakki, neįmanoma pailsėti prie jūros kadangi tie debilai-gelbetojai, kas 10-min.ijunge garsiakalbius klykavo, kad negalima maudytis, nes vanduo užterštas zarnyno infekcija,kas per išsireiškimas?per visą dieną nepranešė vandens temperatūros,su motoriniais skraidė po moterų pliažą ir mergino gelbėtojas nesijaudindami, kad kad pliaže deginasi nuogos moterys,

KAZYS

KAZYS portretas
Daiva, eilinį kartą "nusitraiškei". Gal eik į pensiją? Rašai nesąmones. Smiltynė, švariausias paplūdimys prie Baltijos. Ar kas patvirtino apie užterštumą? A. Siakki (nešik į akį) kas tau suteikė įgaliojimus skelbti apie Baltijos Jūros taršą? Ar kuo vadovaujiesi? Ar turi teisiškai patvirtintus faktus? Jei taip, tai įvardink. Ir neterškite patys Klaipėdos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių