Quantcast

Paaiškėjo Kalėdų eglučių kiemelio nugalėtojai

Šiandien padėkos popietės metu Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešosios bibliotekos Gerlacho palėpėje buvo apdovanoti labiausiai klaipėdiečių ir komisijos pastebėti projekto dalyviai.

Kiemelio lankytojų ir komisijos sprendimu, pirmąją vietą užėmė asociacija „Paupių bendruomenė“, antrąją vietą užėmė lopšelis-darželis „Bangelė“, o trečiąją vietą pelnė Klaipėdos technologijų mokymo centras.

Visi kūrėjai pasižymėjo išmone, kūrybiškumu, idėjomis. Šiais metais dalyvių buvo prašoma atsisakyti putplasčio ar kitų su žaliomis idėjomis nederančių medžiagų.

Tradicija tapusioje šventėje buvo galima išvysti net 40 įvairių žaliaskarių.

Jas kūrė lopšelių-darželių, progimnazijų, aukštųjų mokyklų, verslo įmonių komandos ir kitos kūrybiškumo nestokojančios grupės.

„Dalyvių fantazija – beribė. Pastebime, kad kiekvienais metais eglutės vis įdomesnės, originalesnės, be to, auga ekologijos temai skiriamas dėmesys. Džiugu, kad visą šventinį laikotarpį klaipėdiečiai buvo išties aktyvūs – būriais traukė apžiūrėti kiemelio, dalijosi eglučių fotografijomis socialiniuose tinkluose, negailėjo jėgų balsuodami internetinėje svetainėje ir noriai metė lapelius į bibliotekoje stovėjusią balsadėžę“, – pranešime spaudai teigė Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės viešosios bibliotekos kultūros programų vadovė Daiva Nakrošienė.

Dalyvius nudžiugino ir dar dvi nominacijos: ekologiškiausia tapo Draugų eglutė, o gražiausios naujokų eglutės titulas atiteko bendrovei „Kelių priežiūra“.

Nugalėtojams skirtos rėmėjų – prekybos centro „Studlendas“ ir parduotuvės „Kavos žinovai“, dienraščio „Klaipėda“ bei kavos skrudinimo namų „Musangas“ – dovanos. Visiems Kalėdų eglučių kiemelio dalyviams įteiktos padėkos.

Už gražiausias eglutes buvo galima balsuoti nuo gruodžio 9 iki sausio 7 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buras

Buras portretas
Tai ir valio!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių