Quantcast

Paaiškėjo, kada klaipėdiečiai ir vėl galės mėgautis karštu vandeniu

  • Teksto dydis:

„Klaipėdos energija“ praneša, kad šiaurinėje Klaipėdos dalyje antradienį iki pietų išbandyti magistraliniai šilumos tiekimo vamzdynai. Juose defektų neužfiksuota. Antradienį iki vakaro bus baigti ir kvartalinių šilumos trasų hidrauliniai bandymai.

Karšto vandens tiekimą klaipėdiečiams planuojama atnaujinti trečiadienį. Vidurdienį šiluma pasieks bendrovės klientus, esančius tarp Kauno ir Danės gatvių, o likusiai miesto daliai šilumos tiekimas bus atnaujintas ketvirtadienį.

Visiškai atsisakyti hidraulinių bandymų centralizuotos šilumos tiekėjai negali, nes tai vienintelis patikimas būdas nustatyti  silpnas vamzdynų vietas, aptikti nuotėkius.

Kadangi Klaipėdoje didžioji dalis šilumos trasų yra atnaujintos, netolimoje ateityje hidrauliniai bandymai gali dar labiau sutrumpėti ir vartotojams be karšto vandens tektų verstis vieną dieną. Naujai paklotų vamzdynų nebūtina bandyti kasmet.

Informaciją apie namus, kuriems dėl aptiktų defektų nebus atnaujintas karštu vandens ruošimas, rasite www.klenergija.lt. Jeigu pateiktame sąraše jūsų namo nėra, dėl karšto vandens tiekimo atnaujinimo kreipkitės į savo namo administratorių ar bendrijos pirmininką. Šie asmenys atsako, kad karštas vanduo iš centralizuoto tiekimo trasų patektų į pastatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Broniss

Broniss portretas
Kiekvienais metais, kai atjungdavo karštą vandenį, tai ryte po šaltu dušu ka palyst tai sušukdavau "tą Makūną tik sušaudyt" ir palysdavau, tai šaltas dušas būdavo netoks baisus. Padeda. O jei rimtai, tai kuriame dar ES mieste "negalima apsieiti" be hidraulinių bandymų?

Audrius

Audrius portretas
Aš tai nesimėgauju. Prausiuosi, plaunu indus. Stengiuos per daug neišlaidaut.

gyventojai

gyventojai  portretas
o kada pietini rajona , simonaitytes ir kt. tikrins ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių