Quantcast

Orai: žiema trauksis pamažu

Sinoptikai prognozuoja, kad kovo viduryje sulauksime orų pokyčių, nors žiema pamažu trauksis, tačiau dar bus tiek sniego, tiek lietaus. Šalčiai nebegąsdins, tačiau dėl vėjo gūsių pirštinių ir šalikų prireiks.

Penktadienis uostamiestyje numatomas apsiniaukęs, gali trumpai pasnigti. Šiaurės rytų vėjo gūsiai sieks iki 7–12 m/s. Temperatūra šią dieną laikysis apie nulį laipsnių.

Šeštadienio naktį šiaurės vėjas sieks 5–10 m/s, dieną pakils iki 12–17 m/s. Tikėtina, kad sniego sulauksime jau nuo pat ryto. Termometro stulpeliai taip pat rodys apie nulį laipsnių, tad esant tokiai temperatūrai gali ne tik snigti, bet ir palyti.

Sekmadienio naktį bus apie 2–4 laipsnius šalčio, o dieną – nuo nulio iki 2 laipsnių šilumos. Prognozuojama, kad diena bus debesuota su pragiedruliais. Pietryčių vėjas pūs apie 12–17 m/s. Numatomi krituliai, sniegas.

Pirmadienis numatomas apsiniaukęs, bus sniego, bet daugiausia – lietaus. Temperatūra naktį dar rodys apie 1–3 laipsnius šalčio, o dieną pakils iki 3–5 laipsnių šilumos. Pietryčių vėjas pūs nestipriai, sieks iki 7–12 m/s.

Antradienį tiek naktis, tiek diena bus šiltesnė. Naktį temperatūra rodys 2–4 laipsnius šilumos, o dieną pakils iki plius 5–7 laipsnių. Vėjo kryptis ir smarkumas nesikeis.

Trečiadienį veikiausiai sulauksime šlapdribos. Pietvakarių vėjo gūsiai naktį sustiprės iki 20–25 m/s, dieną pūs silpniau – sieks 14–19 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 1–3 laipsnius šilumos, o dieną – apie plius 2–4.

Ketvirtadienį lietaus ir sniego numatoma mažiau, diena bus giedresnė, tikėtina, kad pasirodys ir saulė. Šiaurės vėjas pūs nestipriai – iki 4–9 m/s. Temperatūra rodys apie 3–5 laipsnius šilumos.

Penktadienis kol kas numatomas debesuotas, bet be žymesnių kritulių. Vėjo gūsiai negąsdins, o temperatūra laikysis panaši kaip ir ketvirtadienį – apie 3–5 laipsnius šilumos.


Šiame straipsnyje: oraipajūrispavasaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Viskas gerai su tais orais Lietuvoje.Pavasaris atėjo o šalčių ir sniego galima tikėtis iki gegužės mėnesio.Ne orai blogį o žmonių gyvenimas,kaip taip yra tada viskas negerai.Geriau dabar,orai vėsūs , gaivūs,smagu, nekaršta kaip Afrikoje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių