Quantcast

Orai pajūryje: savaitė – be didelių šalčių

Trečioji šių metų savaitė nebus itin šalta. Sinoptikai daugiausia žada lietų, teigiamą oro temperatūrą ir šaltesnius vėjo gūsius.

Šiąnakt pūs pietvakarių vėjas, 8–13 m/s, dieną sustiprės iki 15–18 m/s. Naktį sulauksime nedidelio lietaus, dieną taip pat protarpiais palis. Termometro stulpeliai naktį rodys 3–5 laipsnius, o dieną pakils iki 4–6 laipsnių šilumos.

Sekmadienį vėjo gūsiai taip pat bus stiprūs, naktį sieks 15–20 m/s, o dieną pietų, pietvakarių vėjas sieks 15–17 m/s. Šiandien taip pat sulauksime lietaus, tiek naktį, tiek dieną. Temperatūra visą dieną rodys 3–5 laipsnius šilumos.

Pirmadienį pūs pietvakarių vėjas, kuris sieks 15–20 m/s, o dieną pietryčių vėjas susilpnės iki 16 m/s. Naktis ir diena prognozuojama be žymesnio lietaus. Bus apie 2–4 laipsnius šilumos.

Antradienį vyraus pietryčių vėjas, 9–14 m/s, dieną – kiek silpnesnis. Naktis bus be žymesnių kritulių, o dieną sulauksime ir nedidelio sniego. Oro temperatūra naktį laikysis apie nulį, dieną bus 1–3 laipsniai šilumos.

Trečiadienio naktį ir dieną pūs pietryčių vėjas, 6–11 m/s. Numatomi krituliai. Temperatūra naktį vėl laikysis apie nulį laipsnių, o dieną – nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį vyraus rytų, pietryčių vėjas, jo gūsiai sieks iki 18 m/s. Sulauksime nedidelių kritulių. Naktį temperatūra rodys nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos, o dieną – 1–3 laipsnius šilumos.

Penktadienį vėjas kiek aprims. Visą dieną bus be žymesnių kritulių. Temperatūra naktį nuo 0 iki 2 šalčio, o dieną – 1–3 laipsniai šilumos.

Kitą savaitgalį kol kas prognozuojamas nestiprus pietinių krypčių vėjas. Bus ir kritulių, daugiausia nedidelis sniegas. Naktimis bus neigiama temperatūra – apie 3–5 šalčio, o dienomis – apie nulį.


Šiame straipsnyje: oraiorai pajūryje

NAUJAUSI KOMENTARAI

ikeavgeoWVJ

ikeavgeoWVJ portretas
Laukių stiprių šalčių, kurie tikrai nepraeis pro šalį. O bute ir taip šalčiai, nes kuo šilčiau lauke, tuo šalčiau bute - tokia jau automato charakteristika, bet nėra kam sureguliuoti, nes "techninis prižiūrėtojas" galimai nesugeba ir kažką pareguliuoja tik po ilgų debatų ir net skundų šilumos tiekėjams. Mat gal būt kai kas sau pasitvarkė kitų butų savininkų sąskaita sau daugiau šilumos, inventorizacija nevykdoma, nes dabar privatumas tapo kaip prakeiksmas, tabu pasiekti kokį nors teisingumą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių