Quantcast

Orai pajūryje: ruduo ruošiasi užleisti pozicijas žiemai

Sinoptikai teigia, kad pajūryje šilti ir malonūs orai pamažu užleis vietą šaltukui – antroje savaitės pusėje sulauksime minusinės temperatūros ne tik naktį, bet ir dieną. Džiugiausia naujiena – per išeigines ir visą savaitę nelis.

Savaitgalis nusimato dar toks pat malonus, koks buvo didžiąją rudens dalį. Šiandien tikėtinas nestiprus vakarų ar šiaurės vakarų vėjas, termometrai rodys apie 12–14 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktis, kaip ir pora ateinančios savaitės pradžios naktų, bus šilta, termometrai rodys apie 7–9 laipsnius šilumos. Sekmadienis nusimato be žymesnio lietaus, laikysis 9–11 laipsnių šiluma.

Pirmadienio orai nesiskirs nuo sekmadienio.

Antradienį pamažu ims vėsti. Naktį pietų, pietryčių vėjas nebus stiprus, oras tiek naktį, tiek dieną bus pora laipsnių šaltesnis.

Trečiadienį papūs nestiprus rytų, šiaurės rytų vėjas, nakties temperatūra laikysis tik apie 5–7 laipsnius, giedrą dieną termometrai rodys 6–8 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį jau pajusime žiemos dvelksmą – naktį numatoma šalna, termometro stulpelis laikysis apie 0 padalą, dieną kils tik iki 1–3 laipsnių šilumos.

Pagal išankstines prognozes, penktadienis bus visai žvarbus, vidutinio stiprumo rytų vėjas atneš šaltį, todėl naktį jau numatoma 3–5 laipsnių šaltukas, dieną, tikėtina, minusinė temperatūra išsilaikys, gali būti 1–3 laipsniai šalčio.

Prognozuoti orus pajūryje – rizikingas reikalas, bet dabar panašu, kad kitą savaitgalį Klaipėdoje galėsime pamatyti pirmąsias šlapias snaiges.

Ruduo ruošiasi užleisti pozicijas žiemai.


Šiame straipsnyje: oraiorai pajūryjevėsumavėsa

NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
O kur darbo ar verslo sutartis? Gali ir nesilaikyti įsipareigojimų - gal žiema ateis pavasarį ir laikysis iki birželio.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių