Quantcast

Odesos dovanotas paminklas pastatytas Melnragės parke

  • Teksto dydis:

Ukrainos uostamiesčio Odesos Klaipėdai dovanotas paminklas „Inkaras-širdis“ pastatytas Lietuvos pajūryje, Melnragės parke, penktadienį pranešė Klaipėdos savivaldybė.

„Džiugu, kad šis inkaras Klaipėdos pakrantėse išmestas artėjant mūsų miesto partnerio – Odesos – gimtadieniui. Ši Odesos dovana Klaipėdai – gražios ir prasmingos abiejų miestų draugystės simbolis", – sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Odesa, Klaipėdos miesto partneris Ukrainoje, skulptūrą „Inkaras-širdis“ dovanojo kaip padėką už pagalbą ir palaikymą.

Skulptūra yra šio Ukrainos miesto turizmo simbolis, jis dovanojamas siekiant populiarinti Odesą kaip tarptautinį ir kultūros centrą.

„Inkaras-širdis“ sumontuotas palei jūrą besidriekiančiame Melnragės parke, kuriam uostamiesčio taryba yra suteikusi Odesos vardą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėda

Klaipėda  portretas
Įdomu kur dingo inkaras prieš Rimkų stovėjo. Ir kada bus sutvarkytas kelis nuo Jakų žiedo iki Šernų tilto aišku kartu su juo. Kiša visokį šuda žmonėms į galvą

Anonimas

Anonimas portretas
Atsimenam kad tokia pat shizofrenija ir psichoze buvo ir pries II pasaulini kara Europoje. Puiku. 50 milijonu buvo nuzudyta ir baigesi visas durniavimas. Dabar jau reiktu nuzudyti daugiau kai 100 milijonu. Progresyvi civilizacija eina pirmyn.

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin tas inkaras is bronzos ar vario. REIKIA nupjauti kol dar durniams nedasuto kad cia metosi gryni pinigai..
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių