Quantcast

Nustebino skelbimas: pervaža uždaroma, o kaip teks pasiekti namus, nėra aišku

Darbo reikalais Nendrių gatve važinėjančius klaipėdiečius nustebino geležinkelininkų skelbimas – pervaža uždaroma, o kaip teks miestiečiams pasiekti namus, nėra aišku.

"Prie pervažos, ties Nendrių gatve, išdygo lenta, skelbianti, jog lapkričio 13 dieną nuo 8 val. iki 24 val. pervaža iš viso neveiks. Čia juk pilna gyvenamųjų namų, visas vadinamasis Nendrių gatvės kvartalas. Kaip teks važiuoti, niekas nežino, gal šimtus mašinų Minijos gatvėje reikės sustatyti?" – piktinosi vietos gyventojas Stasys.

Įmonės "Lietuvos geležinkeliai" atstovai tikino, jog informacija gyventojams bus pateikta, tik neaišku, ar visus juos pasieks.

"Neabejotinai, prieš vykdant darbus bus atliktos visos reikalingos procedūros, bus paruošta detali informacija ir schemos apie tai, kaip bus organizuojamas eismas", – situaciją komentavo Gintaras Liubinas, įmonės "Lietuvos geležinkeliai" Komunikacijos departamento atstovas.

Jo teigimu, lapkričio 13 d. išties planuojama remontuoti geležinkelio pervažą, kuri yra Nendrių gatvėje.

"Pervažą kerta Draugystės stoties 201-asis privažiuojamasis geležinkelio kelias. Remonto metu yra numatyta panaikinti geležinkelio kelio išplovą, esančią po pervažos grindiniu, pakeisti visas susidėvėjusias bėgių tvirtinimo detales, pakeisti pervažos grindinio plokštes naujomis ir atlikti mechanizuotus geležinkelio kelio ištaisymo darbus. Autotransporto ir kitų transporto priemonių eismas pagal suderintą schemą bus nukreiptas per Senosios Smiltelės gatvės pervažą. Atstumas tarp šių pervažų – apie 600 metrų", – tikino bendrovės atstovas.

Darbus šioje pervažoje atliks įmonė "Geležinkelio tiesimo centras".

"Atkreiptinas dėmesys, kad darbus pervažose stengiamės atlikti per kuo trumpesnį laiką – dažniausiai naktimis, kad gyventojai nepatirtų jokių nepatogumų arba tie nepatogumai būtų kuo minimalesni. Šiuo metu informacinėje lentelėje labai iš anksto yra pateikta pirminė informacija, kad pervažoje tą konkrečią dieną yra numatomi darbai", – aiškino G.Liubinas.

Šiais metais taip pat yra numatyta asfaltuoti Jūrininkų gatvės pervažą, esančią tame pačiame traukinių kelyje.

"Darbų atlikimo data ir terminas šiuo metu yra derinami su rangovu", – tikino G.Liubinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras pasiūlymas

Geras pasiūlymas portretas
Per paskutines 4 savaites gavau 24836 USD, dirbdamas internetu iš namų, dirbdamas ne visą darbo dieną. Įstojau į šį darbą prieš 2 mėnesius ir per pirmąjį mėnesį lenngvai gavau 21695 USD, neturėdamas jokios internetinės darbo patirties. Kiekvienas gali gauti šį darbą šiandien ir pradėti užsidirbti pinigų internetu, vykdydamas šioje svetainėje pateiktas instrukcijas ..................................>>>>>>>>>>>>>> C­­a­s­h­Flow7­7.C­O­M

Karolis

Karolis portretas
Gal liepu gatvej gelezinkeli galetu tik palopyti vienos duobes,paklojo nauja kelia! ,kaledoms naujas pr centras atvers duris,tiek masinu,tuoj bus vien duobes,bet pas mus tokia tvarka,kol ratu nepaliksi duobej tol niekam tai nerupes...

...

... portretas
600 metru aplinkelis, vajeeeeeeeetau
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių