Quantcast

Nustebino judėjimas prie dviračių saugyklų: ką ten veikė Minedas?

Namelių dviračiams likimas vis dar kaitina Rumpiškės gatvės kvartalo gyventojų aistras. Žmonėms, kurių patogumui įrengti šie paviljonai, jie dar neprieinami, keliais jau naudojasi kažkokios organizacijos.

Vienas kvartalo gyventojas užfiksavo, kaip į paviljoną, atrakinęs jo duris savo raktu, įėjo Mindaugas Jonušas, geriau žinomas Minedo vardu.

"Facebook" paskyros "Rumpiškės kvartalas" nariai ir skaitytojai stebėjosi vieno jos nario įrašu, kuriame matyti, kaip M.Jonušas ir kažkokia mergina atsirakina vieną šių namelių ir įeina lyg neva į savus namus.

Žmonės suskubo piktintis, kad jau seniai pastatyti nameliai vis dar nenaudojami pagal tiesioginę paskirtį. Juose vis dar nėra stovų dviračiams ir kitų būtinų įrenginių.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo vyriausioji patarėja Inga Kubilienė patikino, kad kol kas naudojami tik du paviljonai. Vienas jų laikinam naudojimui suteiktas vietos bendruomenei. Kitame Raudonojo Kryžiaus organizacijai leista laikyti daiktus, surinktus ukrainiečiams paremti.

Atrodo, būtent į šį namelį einantį Minedą užfiksavo kvartalo gyventojas.

I.Kubilienė pasidalijo žiniomis, kad M.Jonušas laikiname sandėlyje dirbo kaip savanoris, reikėjo vyriškos jėgos iš namelio išnešti netinkamus naudoti rūbus, sukrautus į maišus.

Tai patvirtino ir pats M.Jonušas. Jis neslėpė apmaudo, kad įsteigęs viešąją įstaigą ir daug darantis Ukrainos pergalės labui negauna iš valdininkų patalpų įstaigos veiklai vystyti.

Tai, kad paviljonas naudojamas Raudonojo Kryžiaus, byloja informaciniai plakatai ant langų.

I.Kubilienė tikino, kad jau greitai nameliai bus atverti gyventojų dviračiams.

"Viskas nebe už kalnų, jau ir projektas – į pabaigą, vienas pirkimas įvykęs, kiti trys – iš paskos. Labai tikėčiausi, kad viskas įvyks dar šiemet. Kai gyventojai pradeda naudotis ir po trejų metų atvažiuos Europos Sąjungos patikra, ar nebus taip, kad rangovams reikės viską tvarkyti ir taisyti. Čia toks momentas – reikia saugoti daiktą. Patikra tikrai bus rudenį", – paaiškino valdininkė.

Dienraštis jau rašė, kad vis dar laukiama, kada dviračių saugyklose bus sumontuotos tinkamos spynos, stovai, vaizdo stebėjimo kameros, pandusai arba slenksčiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Su ta mergina ir aš retsykiais užsukčiau ant kokio maišiuko pasiristi. Įdomu, ar tik su ta viena “pagalbininke” jis ten užsuka?

Jūsų žiniai

Jūsų žiniai  portretas
Tas Minedas protingesnis ir labiau išsilavinęs nei didžioji dalis čia besireiškiančių komentatorių, kas antram žodyne darančių klaidas!!!

Hhgghfhgf

Hhgghfhgf portretas
Ne karta bande darbintis maxsimoi kroveju ir iki parduotuvei man dirbant bet po tokios dainininko karjieros darbo net net nepavyko gauti direktore graziai pasake paskambinsim bet susirinkimo metu net sake nediruose skambinti jam
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių