Quantcast

Nudistų ramybę trikdo žvejai?

Panorusiems sekmadienį prie jūros papoilsiauti be drabužių vyrams ir moterims užkliuvo tai, kad žvejai pliaže kelioms valandoms paliko surikiuotus savo automobilius. Nuogaliams kilo klausimas: kas svarbiau – žvejų ar nudistų interesai?

Pliaže – ir rusiška mašina

Poilsiautojai tris automobilius užfiksavo 10 val. 30 min. Vienas mikroautobusiukas ir du visureigiai buvo sustatyti prie pat vandens. Iš vėžių galima spėti, kad vairuotojai atsigabeno valtis, nes paplūdimyje buvo likusi valčių priekaba.

"Girulių Nudistų paplūdimyje, pačiame centre, stovi net trys automobiliai ir priekaba. Girulių paplūdimys yra gavęs mėlynąją vėliavą – kaip tai suderinama? Tvari žuvininkystė", – stebėjosi nudistų pliažo lankytojai.

Klaipėdiečių užfiksuotoje nuotraukoje matyti "Ford", "Nissan" visureigiai ir mikroautobusas "GAZelle", gamintas Rusijoje.

Minėtas paplūdimys neįeina į Mėlynajai vėliavai priskiriamą paplūdimį. Tačiau tai oficialiai yra Nudistų paplūdimys, kuris skirtas nuogalių poilsiui.

Poilsiautojams – pirmenybė

Priekrantės verslinės ir rekreacinės žuvininkystės asociacijos vadovas Mindaugas Rimeikis patikino, kad žvejai verslininkai turi leidimus privažiuoti prie jūros.

"Tvarkos yra, ir kiekvienas žvejys verslininkas turi teisę privažiuoti prie savo žvejybos baro. Tai žvejai nudistus sunervino? Žiūrint, kada jie buvo atvažiavę.Yra žodinis susitarimas tarp žvejų prasidėjus paplūdimio sezonui gaudykles susitvarkyti iš ryto ir nelįsti į pliažą, kai pilna poilsiautojų. Esame sutarę iki 9 val. ryto viską užbaigti", – patikino M.Rimeikis.

Tai žvejai nudistus sunervino?

Kadangi žvejai užfiksuoti sekmadienį, M.Rimeikis svarstė, kad galbūt vyrai, kaip ir jis pats, gavo pranešimus, jog artėja audra ir net kruša.

"Todėl jie skubėjo susitvarkyti gaudykles. Juk nė vienas nenori prarasti gaudyklių per audrą, tai kainuotų dešimtis tūkstančių eurų", – padarė išvadą M.Rimeikis.

Turi būti išimčių

M.Rimeikis aiškino, kad žvejai pajūryje dažniausiai pasirodo labai anksti, susitvarkę laimikį, jie dažniausiai dingsta iš pajūrio iki 11–12 valandos.

Tačiau M.Rimeikis kėlė klausimą, jei valčių nuleidimo vieta yra įteisinta, kodėl šis takas "neišimtas" iš registruotų paplūdimių zonos ribų?

"Turėtų būti ženklas pajūryje, kad tai nėra paplūdimio zona. Suprantama, nudistai turi savo teises, nes ten jų paplūdimys. Bet jei paplūdimio ribos kitaip nepažymėtos, reikia laikytis tolerancijos abiem pusėms. Dievas Ievą ir Adomą sukūrė nuogus. Tik po to, kai atsirado obuolys su gyvate, jie sužinojo kas ką turi", – juokavo M.Rimeikis.

Jis patikino, kad žvejų bendruomenė pažįsta vieni kitų mašinas, tad kas važinėjo sekmadienį Giruliuose, nebus sunku išsiaiškinti.

Paaiškėjo, kad mašinos, kurias užfiksavo nudistai, buvo priekrantės žvejo, kuris penkias gaudykles tądien traukė nuo keturių ryto. Vyras tikino, kad 11 val. ryto mašinos paliko pakrantę.


Šiame straipsnyje: nudistaižvejaipajūris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Edvardas

Edvardas  portretas
Kolega rašė apie vizualinę taršą,t.y.mašinas.Manyčiau,nepalyginamai didesnė tarša yra kaip kurių ,,dailiosios lyties '' atstovių išvaizda ir elgesys pliaže ir ne tik.

Keista

Keista portretas
Šie yra manykime iškreiptos psichikos,tai jiems pats tas,kad dar kažkas juos mato plikus,kodėl supyko?, Beje kaip drysta dirbančius žmones trukdyti?

S.S.S.

S.S.S. portretas
turėtų būti apibrėžtos taisyklės, tikrai nemanau, kad taip galima laikyti automobilius tiesiog paplūdimyje. Turėtų leidžiama tik valčių nuleidimo ir ištraukimo metu. O kas liečia nudistus, nepatinka paeikite toliau nuo automobilių. Todėl pas mumis ir yra daug skundų, daug netolerancijos, daug avarijų, nes visi su ambicijomis, visi naglai elgiasi, jokios kultūros viens kito atžvilgiu.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių