Quantcast

Nerimauja dėl Vydūno skvere esančio fontano: per kraštą liejosi vanduo

Šiomis dienomis kai kurie gyventojai buvo susirūpinę Vydūno skvere esančio fontano būkle. Klausimų praeiviams sukėlė per fontano kraštą tekėjęs vanduo. Paaiškėjo, kad gedimas nebuvo esminis, specialistai jį greitai pašalino.

Nemažai klaipėdiečių dėmesio sulaukiančiame Vydūno skvere neseniai kai kuriems gyventojams kilo klausimų dėl fontano.

Žmonės, pastebėję, kad per fontano kraštą liejasi vanduo, pamanė, jog galbūt vienas naujausių miesto fontanų jau sugedo.

Žinią, kad fontanas, kaip spėta, išėjo iš rikiuotės, patvirtino ir už tokių objektų priežiūrą Klaipėdoje atsakingi uostamiesčio savivaldybės darbuotojai.

Tiesa, paaiškėjo, kad fontano gedimas nebuvo ypač didelis. Trūkumus pavyko pašalinti labai greitai.

"Fontanas jau sutvarkytas. Buvo užsikimšę grotelės, latakai, vanduo nenubėgo ir susikaupė", – aiškino Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus patarėja Irena Nachčiunova.

Skvere tarp Puodžių ir Bokštų gatvių Vydūno paminklas atidengtas praėjusių metų rugsėjo 1-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nejauku ten

nejauku ten portretas
Bus jums ant kapinių skverus įrenginėti...

Pasakoriai

Pasakoriai portretas
Vanduo per fontano apskritimo apatinę, dalį, kur jungiasi grindinio danga su apvalia sienele "šlapiuoja' jau nuo pat Vydūno "ansamblio' pastatymo pradžios. Ties ta vieta, kuri "žiūri" į Bokštų gatvę. mačiau kaip kažkokia moteris fotografavo tą besisunkiantį ant grindinio vandenį. Tai buvo keli mėnesiai ar savaitės po "ansamblio' (skvero) iškilmingo atidarymo. Paklausiau jos: - kam jūs fotografuojate. Ji paaiškino, kad yra savivaldybės darbuotoja ir "rūpinasi" Vydūno fontanu ir aplinka nuo pat statybų pradžios. Ir ką rūpinasi, rūpinasi, o vanduo kaip sunkėsi taip sunkiasi..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių