Quantcast

Naujuosius pasitinkančią Klaipėdą apgaubė rūkas

Klaipėdiečiai nepasidavė baimei ir pasitiko naujuosius pyškindami petardas, tačiau dalį jų užgožė tirštas rūkas.

Pirmosios petardos pradėjo poškėti maždaug prieš porą valandų iki vidurnakčio. Likus valandai iki naujųjų griaudėjo visas miestas.

Artėjant vidurnakčiui ėmė gausti laivų sirenos, išgirsti tokio pasveikinimo neturi galimybės joks kitas Lietuvos miestas.

Iki pat vidurnakčio miesto centre skambėjo kariliono koncertas.

Gerokai iki 24 val. policijos budėtojams imta pranešinėti apie kaimynystėje besirenkančias kompanijas.

Artėjant pusiaunakčiui į Klaipėdos centrą patraukė porelės, jų buvo nedaug.

Gatvėmis zujo policijos ir saugos tarnybų automobiliai, tačiau pareigūnams nebuvo kas veikti – žmonės laikėsi atokiai vieni nuo kitų ir greitai išsiskirstė.

Nors burtis šeimomis ar mišriomis kompanijomis nerekomenduojama ir net draudžiama, brautis į namus pareigūnai neturi teisės. Kas neatidarė pareigūnams durų, negalėjo būti nubausti.

Policininkai stengėsi įspėti pažeidėjus telefonu ar kitais būdais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liuks

liuks portretas
net gamta skatina išsiliuobti patiems:rūke puiki proga pagaliau nusipaluti ir dezinfekuoti visus - pabrėžiu - visus šaligatvius ir dar juos aromatizuoti alergijų nesukeliančiomis priemonėmis, nes šliurytės mėtė šliaukas pakeliui iš taško B iki taško C benešdamos paslaugos drauge ir su šuniuku špicu, o iki Naujųjų kiemsargis vietoje aplinkos sutvarkymo demonstratyviai tuštinosi įvairiais būdais toje pat teritorijoje, kuri jam ir priskirta "valyti"

U

U portretas
Giliai dzin tie naujieji metai.

AK

AK portretas
Užtat Jono kalnelis atrodė puikiai - ten sudėti neestetiški šviestuvai (o ir architektūra valdiška) dulksnoje pasirodė kur kas geriau. Ačiū už kariljono koncertą, prasmingas paikokame šurmulyje. Beklausant ir bežiūrint į pastatą, šaltukas nukrečia ir ištinka gėda, kaip pasisuko jo likimas. Mores, tempora.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių