Quantcast

Naujai gatvei uostamiestyje trūksta tik lentelių

Uostamiesčio valdžia užregistravo naująjį Pušyno gatvės dalies, besidriekiančios nuo Herkaus Manto gatvės iki geležinkelio, pavadinimą. Dabar ši arterija vadinsis Parko gatve. Pakeisti 15 namų adresai.

Uostamiesčio valdžia užregistravo naująjį Pušyno gatvės dalies, besidriekiančios nuo Herkaus Manto gatvės iki geležinkelio, pavadinimą. Dabar ši arterija vadinsis Parko gatve. Pakeisti 15 namų adresai.

Dalies Pušyno gatvės pavadinimo krikštynos miesto tarybos sprendimu įvyko lapkričio pabaigoje. Tokių veiksmų imtis reikėjo, nes arterija neatitiko reikalavimų.

Pagal vidaus reikalų ministro įsakymą gatvė apibrėžiama kaip viena ištisinė linija. Pušyno gatvę kerta ir dalija geležinkelis. Ji nėra pervažiuojama.

Klaipėdos savivaldybės Geodezijos ir GIS skyriaus vedėjas Vytautas Nausėda sakė, kad naujasis gatvės pavadinimas jau užregistruotas.

Artimiausiu metu bus pakeisti ir šioje arterijos dalyje esančių namų adresai. Tokių yra 15. Pastatų numeriai nesikeis. Tik vietoje Pušyno atsiras Parko gatvės pavadinimas.

„Dar nėra praėjęs 10 dienų laikotarpis. Tada pastatams bus suteikti nauji adresai. Trūksta ir lentelių su nauju gatvės pavadinimu“, – tvirtino V.Nausėda.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova pasakojo, kad lentelės su nauju gatvės pavadinimu yra užsakytos. Šią savaitę jos turėtų būti gautos.

Lentelių su nauju gatvės pavadinimu bus septynios. Jos bus pakabintos kiekvienoje sankryžoje.

Dėl gatvės pakeitimo sulaukta nepatenkintų gyventojų skundų. Kai kurie nenorėjo leisti pakabinti naujų lentelių ant savo namų. Tačiau, anot I.Nachčiunovos, šios problemos yra sprendžiamos.

Naujas gatvės vardas gyventojams ir juridiniams asmenims nepatogumų ar išlaidų dėl turto perregistravimo nesukels. Tai bus padaryta automatiškai.

Jei pakeičiamas gatvės pavadinimas, namui suteikiamas naujas adresas. Jis automatiškai pasikeičia ir nekilnojamojo turto, juridinių asmenų ar gyventojų registruose.

Daugiau problemų gali kilti Parko gatvėje esančioms įmonėms. Joms gali tekti keisti savo blankus, antspaudus, jei juose buvo nurodytas adresas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Niekadejai

Niekadejai portretas
kitados okupavo ir kolonizavo daugiatauti slovingaji,vokieciu,zydu,prusu ir vokieciu Memelio miesta-savotiskai pakeite jo pavadinima.Tai gal nors gatve pavadinkim naujojo Memelio gatve?Upei DANE pakeistu kazkokio komunistpalaikio mostelejimu, grazinkim senaji,istorini DANGES varda.O kas bus ir kaip atrodysim kai nepraejus nei 10 metu Kaliningradui/komunisto Kalinino TSRS AT pirmininko garbei/ gris tikrasis istorinis KIONIGSBERGO vardas.Kaip tuomet elgsis musu uzurpatoriai ir dvaro rastininkai????Klastotes sensta,nusitrina ir griuva,lyg koks "MERIDIJANAS" upeje,staiga nusimetes alaus gerimo ir neivykusios urines valstybes simbolio bures/mat buvo isplestas kontribucija is nugaletu ir verkiancios SUOMIU TAUTOS/ Kad ir vel istorija nepapokstautu- neilystu kvailumas ir gobsumas i placia viesuma?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių