Quantcast

Moteris pasišlykštėjo parduotuvėje „Lidl“ pirktu šokoladu – iš jo lindo kirmėlės

Iš uostamiestyje esančios „Lidl“ nusipirkti saldėsiai gerokai sugadino klaipėdietės nuotaiką. Atidarius pieninio šokolado pakuotę, skanėstą pirmosios jau ragavo kirmėlės.

„Smiltelės gavėje esančioje „Lidl“ parduotuvėje tėvai nusipirko apie 17 šokolado plytelių. Pirmadienį vakare paėmusi porą šokolado gabaliukų, suvalgiau nežiūrėdama. Tačiau bededant į burną trečiąjį – ant žemės nukrito trupinukas. Pakėliau apžiūrėti ir nustėrau, pasirodo tai – ne trupinukas, o kirminas. Visas šokoladas buvo sukirmijęs!“, – apie nemalonią patirtį pasakojo su portalo klaipėda.diena.lt redakcija susisiekusi skaitytoja.

Moters teigimu, minėtas šokolado plytelių kiekis įsigytas dviejų apsipirkimų metu. Abu kartus skiria maždaug dviejų savaičių laiko tarpas. Tad sunku atsekti, kurioje partijoje apsigyveno nekviesti svečiai.

„Šokolado tinkamumo vartoti terminas nebuvo pasibaigęs – ant pakuotės nurodyta, jog jis galioja iki 2020 metų kovo“, – akcentavo pašnekovė.

Gerai, kad nesu jautraus skrandžio, kitaip būtų supykinę.

Pasak jos, tokio pobūdžio atvejis minėtoje parduotuvėje šeimai – pirmas. „Mano tėvai mėgsta čia apsipirkti, anksčiau nieko panašaus nėra nutikę, nebent nepastebėjome“, – svarstė skaitytoja.

Paklausta, ar jau buvo nuvykusi į „Lidl“ ir pranešė apie nemalonią situaciją, moteris užsiminė ketinanti tai padaryti, tačiau dėl užimtos dienotvarkės dar nespėjusi. „Planuoju nuvežti ir parodyti. Gal tokių žmonių kaip aš, kurie valgo ir nepasižiūri, yra daugiau. Nemalonus jausmas, kai pamatai, kad nusipirkai šokoladą su „priedais“. Gerai, kad nesu jautraus skrandžio, kitaip būtų supykinę““, – sako pašnekovė ir priduria, kad šios rūšies šokoladų „Lidl“ nebepirks.

Skaitytojos nuotr.

Taip pat, moters žodžiais kalbant, ateityje produktus prekybos centruose šeima rinksis atsargiau. Apie nutikusį atvejį moteris svarsto informuoti ir Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) atstovus.

„Sukirmijusio šokolado neišmečiau. Uždengiau jį popierėliu – matosi ir kirmėlės, ir apgraužimai. Manau, kad taip negalima – kiti žmonės juk duoda šokolado ir mažiems vaikams. Norisi įspėti, kad pasisaugotų ir atkreiptų dėmesį“, – pilietinę nemalonaus įvykio svarbą akcentuoja moteris.

Portalo žurnalistams susisiekus su „Lidl Lietuva“ Komunikacijos vadovu Valdu Lopeta, pašnekovas patikino, jog panašaus pobūdžio skundų dėl šios ir kitų rūšių šokoladų sulaukta nebuvo.

„Iškart atlikome papildomus šios prekės patikrinimus patys ir jokių neatitikimų neradome. Dar kartą atsiprašome pirkėjų ir kviečiame paskambinti į „Lidl“ klientų liniją arba nuvykti į tą pačią parduotuvę, kur grąžinsime pinigus už minėtą prekę arba pakeisime ją nauja“, – teigė „Lidl Lietuva“ Komunikacijos vadovas.

Neaišku, kur užsiveisė

Po žiniasklaidos kreipimosi, patikrinimą Smiltelės gatvėje esančioje „Lidl“ atliko ir Klaipėdos VMVT specialistai. Pirminiais jų duomenimis, skaitytojos užfiksuotose nuotraukose matyti kandžių lervų kiaušinėliai. Tačiau esą neaišku, ar jie užsiveisė parduotuvėje, ar pirkėjų namuose.

Kaip portalui klaipėdos.diena.lt trečiadienį sakė VMVT Maisto skyriaus vyriausioji specialistė Eimantė Ruzgytė, pranešime nurodyto tinkamumo vartoti termino šokolado patikrinimo metu nerasta. Įvertinta prekyboje rasta to paties pavadinimo, to paties gamintojo kita šokolado partija, joje jokių kenkėjų ar jų buvimo pėdsakų nerasta.

„Parduotuvėje užtikrinama patalpų, įrenginių higiena bei kenkėjų kontrolė. Kadangi tikrinimo metu pranešime nurodyto tinkamumo vartoti termino šokolado nerasta, įmonės paprašyta pateikti vartotojo pranešime nurodytos šokolado partijos kokybę patvirtinančius dokumentus“, – patikino VMVT Maisto skyriaus atstovė.

Pasak pašnekovės, VMVT anksčiau yra sulaukusi trijų pirkėjų skundų, susijusių su šios „Lidl“ produkcijoje esančiais skirtingais produktais. Tačiau nė vienas iš atvejų nepasitvirtino.


Šiame straipsnyje: LidlŠokoladaskirmėlėslidl pirktas šokoladasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

LIDL und NORFA

LIDL und NORFA portretas
Nepatinka LIDLAS - pirkite MAXIMOJE. Ten apsipirkę tapsite laimingi tarytum Lanzbergo ikoną pabučiavę ar tarytum įgiję narystę konservų partijoje... Paskutinį kartą kai buvau MAXIMOJE (prieš 3 metus), tai mačiau daug dvasingų individų su Ingridos Šikmonytės ir Puteno vatnykų veidais. Daugiau ten nebesilankau. Ir šokoladą (juodą) perku tik LIDLE bei NORFOJ.

wind

wind portretas
aš tai nuo LIDLO Koldūnų TAPO ar kaip jie ten vadinas puse nakties pravėmiau, nors galiojimo laikas geras buvo. Tad su kai kuriomis prekėmis tenai atsargiai

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Lidl pirkau saldainių dėžute,tai jie buvo supelyja,tai dabar ten neinu pirkt.Dar atsidarė viena PEMCO parduotuvė,pirkau žalia maikute,po to likau žalia vos nusiplovė kūnas,daugiau nieko neperku ten.Kodėl niekas netikrina prekes???
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių