Quantcast

Mokytojų dienos proga – respublikinis pripažinimas klaipėdiečiui

Pirmadienį Valdovų rūmuose Mokytojų dienos proga švietimo, mokslo ir sporto ministras Algirdas Monkevičius apdovanos Metų mokytojus. Tarp šešių ypač nusipelniusių šalies pedagogų šįkart bus pagerbtas ir Klaipėdos „Versmės“ progimnazijos technologijų mokytojas ekspertas Aleksandras Ronkus.

Mokytojui A.Ronkui pernai buvo skirta Klaipėdos miesto Metų mokytojo nominacija.

Itin kūrybiškai dirbantis pedagogas už atsidavimą profesijai, estetiškai formuojamą darbo aplinką bei puoselėjamas mokyklos erdves ir, žinoma, nuoširdų darbą su mokiniais, šiemet įvertintas respublikiniu mastu.

Kiekviena diena yra kūrybiška.

A.Ronkų nominuojant Lietuvos metų mokytojo apdovanojimui atkreiptas dėmesys, kad jis didelį dėmesį skiria valstybės etnografiniams simboliams, šventėms, kasmet organizuoja tradicija tapusį respublikinį mokinių technologijų konkursą „Jaunasis meistras“, yra parengęs integruotą technologijų ir informacinių dalykų programą aštuntokams, daugybę vertingos metodinės medžiagos technologijų mokytojams.

A.Ronkus taip pat yra saugesnio interneto ambasadorius, organizuoja renginius, skaito pranešimus švietimo konferencijose.

„Kiekviena diena yra kūrybiška. Nėra nustatyta taisyklių – „nuo iki“. Gali jūsų planas sužlugti tą pačią minutę, kai susirenka visa klasė. Turi būti toks mobilus pamokoje, kad ne tik suteiktum žinias, ne tik su mokiniais bendradarbiautum, bet privalai matyti kiekvieną mokinį, nes technologijų pamokose labai svarbus saugumas“, – filmuke „Youtube“ kanale kalbėjo A.Ronkus, šiemet pelnysiantis Lietuvos metų mokytojo apdovanojimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DianaT.

DianaT. portretas
Pats nuostabiausias, sugebantis motivuoti, visada padedantis, jis nr.1.

Mindaugas

Mindaugas  portretas
Nuostabus mokytojas! Puikus žmogus. Džiaugiuosi buvęs jo mokiniu.

Tomas

Tomas portretas
Kiek teko iš balso girdėti,kai pavasarį vaikai mokėsi nuotoliniu būdu,ramus,toletantiškas,dalykiškas žmogus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių