Quantcast

Miško šiukšlintojams – prakeiksmas

„Numetei miške šiukšlę – penkis metus nebus gero sekso“. Taip miško savininkas perspėjo į mišką šiukšles atvežančius niekdarius.

Humoro nestokojantis miško savininkas plakatą įkėlė aukštai į pušį, paliko ir prierašą vandalams – „Kas nuplėš plakatą, tam užkalbėjimas suveiks dvigubai“.

Klaipėdos rajono miške, tarp Pėžaičių ir Veiviržėnų, kur atsirado plakatas, dažnai mėgsta vaikštinėti ne tik rajono gyventojai, į šį mišką važiuoja ir klaipėdiečiai.

Prieš keletą metų uostamiesčio gyventojai buvo pranešę apie aptiktas automobilio kėbulo dalis, kurios buvo išmestos netoli tos vietos, kur dabar kabo plakatas.

Matyt, gerą humoro jausmą turi žmogus.

Buvęs šios teritorijos girininkas, inkakliškis Algirdas Tamašauskas užsimerkęs gali vardinti, ties kuriuo šio miško keliuko posūkiu yra radęs padangų ar kitų šiukšlių.

„Įsukus nuo asfalto, tik keli šimtai metrų ten yra valstybinio miško, jaunuolynas auga. O toliau ten yra privatūs miškai. Ką parašė? Nebus sekso? Matyt, gerą humoro jausmą turi žmogus. Bet nemanau, kad čia valstybininko darbas“, – patikino buvęs girininkas A. Tamašauskas.

Vyras tvirtino, kad ne tik šis miškas, bet ir kiti miškai kenčia nuo šiukšlintojų.

„Man neilgai teko administruoti šiuos miškus, vyko reforma, bet galiu patikinti, kad, lyginant Šilutės ir Klaipėdos rajono miškus, Šilutės rajono miškai kur kas švaresni. Kol visuomenė nepasikeis, tai bus tik kova su vėjo malūnais. Neįtikėtinus kiekius šiukšlių esame pririnkę“, – apgailestavo A. Tamašauskas.

36-erius metus miškams atidavęs A. Tamašauskas pripažino, kad kovoje su šiukšlintojais būtent girininkams tenka didžiausias krūvis.

Šiuo metu šiuos miškus administruoja Valstybinių miškų urėdijos Šilutės teritorinio padalinio Norkaičių girininkija. Girininkas Virginijus Jančauskas teigė, kad plakato autorius – ne girininkijos darbuotojai.


Šiame straipsnyje: miškasšiukšlintojaiplakatas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė

Kaunietė portretas
Šitas plakatas "pasiskolintas" iš Kauno marių regioninio parko. Ten tokie jau prieš dešimtmetį kabėjo.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kaune,Pazaislio parke jau antri metai padangu kruva,masinu detales guli ir visiem nusisvilpt.Matyt neturi parkas gero seimininko,keliukai isvazineti,tai ir tempia silpnaprociai viska i miska.

Laima is Kauno

Laima is Kauno portretas
Ne apie smulkius popierelius kalbama,o apie stambbiagabarites siuksles.Tai kokiu siuksliadeziu reikia,a ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių