Quantcast

Minijos gatvės ruože – didesniu greičiu

Nuo trečiadienio, vykdant Eismo saugumo komisijos posėdžio nutartį, Minijos gatvės ruože nuo Strėvos g. iki Kalnupės g. leidžiamas greitis nuo šiol – iki 50 km/val.

Sprendimas buvo svarstomas minėtos komisijos posėdyje, vykusiame liepos 26-ąją.

Kaip nurodyta uostamiesčio savivaldybės administracijos Eismo saugumo komisijos posėdžio protokole, Klaipėdos mero pavaduotojas Arūnas Barbšys priminė, kad minėtame gatvės ruože yra ribojamas greitis iki 40 km/val.

Čia Minijos gatvės sankryžose ir pėsčiųjų perėjose įrengti nauji šviesoforai, neliko nereguliuojamų pėsčiųjų perėjų, tad A.Barbšys siūlė neberiboti automobilių greičio ir keisti į 50 km/val.

Komisijos narys, bendrovės "Gatvių apšvietimas" Eismo valdymo skyriaus vadovas Mindaugas Vasiliauskas teigė, kad Minijos g. ruože tarp Baltijos pr. ir Smiltelės g. visi šviesoforai veikia koordinuotai, todėl nėra būtinumo riboti važiavimo greitį mažiau, negu leidžiama mieste.

Kitiems komisijos nariams pareiškus nuomonę, sprendimui buvo pritarta. Jis įsigaliojo nuo rugpjūčio 10-osios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aurimas

Aurimas portretas
Diziausia kvailyste del greicio nustatymo yra-vaziavimas 30 km/val.per centra.Ten ir taip neimanoma greitai vaziuoti,bet dabartinis greitis,tai protu nebesuvokiamas.Ir apskritai,ar eismo valdymo skyrius nepastebejo,jog Klaipedoje dar yra tokiu tokiu kelio ruozu,kur tikrai galetu vairuotojai vaziuoti zymiai greiciau,nei dabar nustatyta.Ateis vasara ir prasides bereikalingos spustys ,baisi smarve.Kas lakste,tie ir toliau sekmingai tai daro.O normaliai vaziuojantiems-tai pernelyg dideli apribojimai.Labai krenta i akis ,vaziuojant nuo ligonines link Palangos senuoju keliu.Ten 60km/val.-butu visai normalu.Juk link Melnarages skrendame 70km/val.Pasaulis keiciasi ir viskas vyksta greitejancia o ne letejancia tvarka.

Paprastas

Paprastas portretas
Vis tiek manau kad Barbbys yra neadekvatas. Ir cia nebutinai jo tevu kalte....

Anonimas

Anonimas portretas
gretimu namu gyventojai džiaugiasi sprendimu..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių