Quantcast

Miesto centre – naujos pastogės

Centrinėje uostamiesčio dalyje esančiose autobusų stotelėse statomi nauji paviljonai. Senieji bus perkelti į tas vietas, kuriose dabar nėra pastogių.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda teigė, kad savivaldybei šie darbai nieko nekainuoja.

Miesto centre naujo dizaino paviljonus autobusų stotelėse įrengia įmonė „JCDecaux Lietuva“, su kuria savivaldybė yra pasirašiusi sutartį.

Pagal ją paviljonus statančiai bendrovei leidžiama pardavinėti reklaminį plotą, skelbti pastogėse reklamą ir taip uždirbti.

„Naujieji paviljonai yra kitokio dizaino. Pakeistas stogelis, konstrukcijos. Tačiau paskirtis išliks tokia pati“, – tvirtino vadovas.

Senieji paviljonai bus pastatyti stotelėse, kur jų nėra.

„Žmonėms bus patogiau laukti autobuso, neužpūs vėjas, nelis ant galvos lietus“, – komentavo departamento vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyvenantiems Jakuose

Gyvenantiems Jakuose portretas
reikėtų žinoti, kad už infrastruktūros elementų įrengimą yra atsakinga Klaipėdos rajono savivalda, bei vietinė seniūnija

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
JCDecaux- geroji bobutė kuri stato stoteles.Anekdotas iš mano vaikystės laikų, kur mokytoja pasakodavo apie kvailus čiukčius, kuriems godus pirklys parduodavo špižinį katilą, o kaina -kiek telpa pripresuotų sabalų kailių. Nesinori tikėti, kad mūsų savivaldoje tokie kvaili valdininkai. Bet paskolos nedaug kainuoja - galima paimti , pastatyti stoteles ,o iš JCDecaux, paimti bent pusę sumos už sutartą reklamos plotą ir laikotarpį. Ir matau čia bent 20 kartų atsiperkančią investiciją.2000 procentų!O kad šiuo klausimu turėtų užsiimti STT,sviesinant savivaldybei protą, patvirtina ir tas faktas, kad Maskvoje ir Petrograde šita prancūzų firmelė vienareikšmiškai yra užėmusi šitą rinką. O ten gali gyvuoti tik su valdžia susijusi ir korupcinė strūktūra. Kiek teko girdėti į Vilniuje šita firmelė užsiveista Zuoko pagalba, mat jis mėgsta labdaringus pietus. O kaip Klaipėdoje gal kas papasakos daugiau už mane žinantis. Sakykim Klaipedos žurnalistai. O gal tai tuščios skardinės?

Algirdas,Arunas ,Nijole ir daug gyvenanciu Jakuose

Algirdas,Arunas ,Nijole ir daug gyvenanciu Jakuose portretas
Butinos stoteles ir Jaku gyvenvietese,nes vaziuoja net 2mikroautobusai Sitiek reisu,o stoteles nei vienos
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių