Quantcast

Miestiečių tyko šlapi spąstai

Nuolat pliaupiant rudeniškiems lietums, pėstieji turėtų būti atidūs. Ant šaligatvių jų tyko šlapi spąstai. Po kai kuriomis plytelėmis telkšo didelės balos.

Pavojinga vieta sušlapti kojas – Naujojo Sodo gatvės šaligatvis prie viešbučio "Viktorija". Pelkės ant pastarojo matosi tik tam tikrose vietose.

Tačiau, pataikęs ant "laimingos" plytelės, kojas permirko jau ne vienas pėsčiasis. Panaši situacija čia kiekvieną rudenį, stipriai pliaupiant lietui.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tikino, kad suremontuoti šią šaligatvio dalį įsipareigojusi viešbutį "Viktorija" valdanti įmonė.

Su pastarąja savivaldybė yra pasirašiusi infrastruktūros sutvarkymo sutartį.

"Prieš mėnesį ar du kalbėjome su šios bendrovės atstovais. Jie tvirtino, kad šaligatvis bus atnaujintas per dvejus metus", – teigė direktorius.

L.Dūda pasakojo, kad Naujojo Sodo gatvės šaligatvio, arčiau picerijos, kur plytelės labiausiai išsiklaipiusios, remontą žadėjo organizuoti savivaldybė. Tačiau darbus pasiūlė atlikti picerijos savininkai.

"Stengsimės, kad tai neužtruktų. Ruduo, dažni lietūs, todėl ši problema yra aktuali", – komentavo vadovas.

Minėto šaligatvio plytelės susidėvėjo ir išsiklaipė. Anksčiau vairuotojai čia įsigudrindavo palikti ir automobilius. Tai ir turėjo įtakos šaligatvio būklei.

Siekiant, kad mašinos nebebūtų statomos ant šaligatvio, prieš kelerius metus savivaldybė pasirūpino, jog čia būtų įrengti važiuoti trukdantys stulpeliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

n...

n... portretas
reklamuojat grazuoles?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių