Quantcast

Mieste daugėja šventinių akcentų

Miestas dabinasi Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtais akcentais. Dalį gatvės apšvietimo žibintų papuošė trispalvės vėliavėlės, ant kurių pažymėta sukaktis.

Klaipėdiečiai netruko įvertinti šventinių papuošimų. Pasak jų, ryškios trispalvės vėliavėlės pagyvino pilką miestą ir puikiai praneša apie artėjančią šventę.

"Žvejų rūmai gražūs, direktorius gražus, darbuotojai patys gražiausi, tai ir vėliavėlės gražios", – šmaikštavo Žvejų rūmų direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas.

Klaipėdoje ant gatvių apšvietimo žibintų pakabintos 44 trispalvės vėliavėlės.

Žvejų rūmų Kultūrinės veiklos vadybininkas Arūnas Peštenis tikino, kad šventinių akcentų stengtasi "pabarstyti" visame mieste.

Vėliavėlės papuošė kelis stulpus Herkaus Manto, Naujojo Sodo, Liepų, Danės, Šaulių gatvėse, ties Klaipėdos koncertų sale, kur vyks Vasario 16-ajai paminėti skirtas renginys.

"Papuošime ir žiedines sankryžas. Baltijos ir Taikos prospektų sankryžos viduje bus pakabinta 16 vėliavėlių. Šie akcentai bus ir Senojo turgaus žiede, taip pat keli ant Pilies tilto. Tikrai pagyvina miestą. Taip norėtume papuošti visą Klaipėdą, bet dabar neturime galimybių. Gal kiek vėliau pavyks įsigyti daugiau vėliavėlių", – komentavo A.Peštenis.

Trispalvės vėliavėlės miestą puoš neribotą laiką. Jos pagamintos iš specialios, perpučiamos medžiagos, kad vėjas jų greitai nesudraskytų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
ypatingai "gerai" atrodo vėliavėlių metalinės konstrukcijos. Ar organizatoriams nebuvo kilusi mintis, kad tokius dalykus turi projektuoti profesionalūs dizaineriai arba nupirkti jau profesionaliai pagamintus? Jau turime neįtikėtino dizaino "laivelius", dabar stebuklų parkas pasipildo ir vėliavėlių konstrukcijomis.

Ita

Ita portretas
Baltijos ziede viena veliava aukstyn kojom plevesavo is ryto ,buvo nuluzus ,siaip labai puiku ,sveikintina
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių