Quantcast

Metų klaipėdietės paskelbimo iškilmės (vaizdo įrašas)

Nuo pirmųjų šių metų dienų prasidėjęs „Metų klaipėdietės“ konkursas baigėsi šiandien jo laimėtojos paskelbimu bei pagarbos ir padėkos ženklais visoms finalinio etapo dalyvėms. 

Šį vakarą paskelbta 22-oji Metų klaipėdietė. Solidžią istoriją turintis konkursas kasmet kelia aistrų ir sulaukia didžiulio miestiečių susidomėjimo. Jis paprastai imamas jausti jau sausio mėnesį, kai dienraštis „Klaipėda“ paprašo klaipėdiečių siūlyti labiausiai Klaipėdos žmonėms nusipelniusias bei miestą garsinančias moteris.

Šį kartą vakaro organizatoriai pasistengė, kad renginį būtų įdomu stebėti ne tik dalyviams, bet ir namuose patogiai įsitaisiusiems žiūrovams.

Iškilmių vaizdo įrašas:

Daugiau nei du dešimtmečius skaičiuojantis konkursas turi nuo pat pradžios nusistovėjusias tradicijas. Taip ir šįkart buvo pagerbiamos ankstesnių metų konkurso laimėtojos. Vedėjai žiūrovams priminė ypatingus šių moterų darbus.

Mato Baranausko nuotr.

Šiemet iškilmingą vakarą vesti patikėta charizmatiškųjų Klaipėdos jaunimo teatro aktorių porai Evelinai ir Gyčiui Šimelioniams. Šio teatro gerbėjai gerai pažįsta porą ne tik kaip vaidinančius, bet ir dainuojančius bei dalyvavusius daugelio pamėgtame televizijos projekte „Du balsai – viena širdis“.

Kaip ir kasmet, vakaro metu buvo perskaitytas Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos sveikinimas konkurso dalyvėms ir organizatoriams.

Vakaro metu žiūrovai supažindinti su visomis šešiomis šių metų konkurso finalininkėmis, jas šįsyk pristatė garbingi klaipėdiečiai.

Konkurso laimėtoją paskelbė ir sveikinimo žodį tarė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus bei nuo pat konkurso pradžios renginį mecenuojantis bendrovės „Mūsų laikas“ valdybos pirmininkas Rimantas Cibauskas.

Mato Baranausko nuotr.

Vakaro metu žiūrovai klausėsi Vilijos Matačiūnaitės, Simo Buziliausko ir Gabrielės Nausėdaitės-Buziliauskės atliekamų dainų. Šoko Anelija Slabenko.

Ant dramos teatro scenos pasirodė duetas XO, tai yra Simona Timašiovienė ir saksofonininkas Mindaugas Šlečkus. Galingais balsais vakarą užliejo Klaipėdos choras „Cantare“, džiugino Klaipėdos vaikų operos studijos dalyviai, vadovaujami Taurūno Baužo ir Vytauto Valio.

Mato Baranausko nuotr.

Vakaro ypatinga staigmena tapo klaipėdiečių merginų grupės „Man-go“ pasirodymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių