Quantcast

Meras apie gresiantį karantiną: jokios panikos, bet ir jokio atsipalaidavimo

Klaipėdos miestas nuo pirmadienio yra įtraukiamas į „raudonąją“ COVID-19 pavojaus zoną, tai reiškia, kad uostamiesčiui gresia karantinas.

Nors dar prieš kelias dienas situacija buvo kita. Apie tai jau pranešė miesto meras Vytautas Grubliauskas savo feisbuko paskyroje, pridūręs, kad panikuoti nereikėtų, tačiau atsipalaiduoti – taip pat.

Siekiant suvaldyti COVID-19 plitimą nuo pirmadienio, spalio 26 dienos, visoje šalyje įsigalioja nauji ribojimai, o dalyje savivaldybių paskelbtas karantinas.

Sulaukus pritarimo apie papildomų priemonių įsigaliojimą, bus informuota atskirai. Jokios panikos, bet ir jokio atsipalaidavimo. Būkime saugūs.

Tikėtina, kad karantino režimu netrukus gyvens ir Klaipėda, nes šiandien paviešinti duomenys, pagal kuriuos miestas taip pat patenka į raudonąją, aukšto pavojaus zoną.

Pranešta, kad sprendimą, ar skelbti karantiną naujai į „raudonąją zoną“ įtrauktiems miestams, Vyriausybė priims pirmadienį.

Klaipėdos miesto savivaldybės ekstremalių situacijų komisija spalio 21 d. taip pat buvo priėmusi sprendimą dėl papildomų saugumo priemonių siekiant suvaldyti COVID-19 plitimą mieste ir dėl priemonių taikymo kreipėsi į Vyriausybę bei Valstybės ekstremalių situacijų operacijų vadovą.

„Jei Klaipėdoje bus paskelbtas karantinas, didžioji dalis priemonių įsigalios kartu su Vyriausybės sprendimu dėl karantino, dėl kitų priemonių tikimasi atskiro sprendimo. Sulaukus pritarimo apie papildomų priemonių įsigaliojimą, bus informuota atskirai. Jokios panikos, bet ir jokio atsipalaidavimo. Būkime saugūs“, – savo feisbuko paskyroje palinkėjo meras V. Grubliauskas



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventoja

Gyventoja portretas
Svarbiaisia kur jie randa ta uzsikretima.Ka visi puola testuotis?Ir jie taip tvarkingai suraso,ar nebus tik ,kad pliazai atsidarys greit,o kad maziau butu zmoniu neblogai karantinas. del kaukiu,nesuprantu ir taip visi devi viesose vietose,aisku jei atkreiptu demesi kaip devi?o lauke prie musu veju ir lietaus,suslaps,nuples vejas.Neaktualu.Taip kad butu neblogai skaicius pamatyti kur,kiek,kada.?

ha

ha portretas
puteikiniai neskleiskit smarvės.Geriau raudokit dėl savo naglo ir ninočkos apsišikimo...

KKK

KKK portretas
Pas kiekvieną savos bėdos,bet tai nereiškia kad meras sugebės visų bėdas išspresti,reikia ir patiems daugiau samoningumo,ypač su ta sumauta pandemija,saugokitės patys, saugokit kitus o nekeikit mero.Žinoma jis ne pasaka,bet ne viskas jo valioje.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių