Quantcast

Mažųjų klaipėdiečių pramogos – balose

Pavasarį mažieji klaipėdiečiai leis braidydami pelkėse. Kai kurias uostamiesčio daugiabučių namų kiemuose įrengtas vaikų žaidimų aikšteles semia vanduo. Gyventojai gali pranešti apie tokias problemas, tačiau teigiama, kad akimirksniu jų išspręsti nepavyks.

Uostamiestyje vyraujant pavasariškiems orams, žaidimų lauke išsiilgę mažieji klaipėdiečiai negali džiaugtis specialiai jiems kiemuose įrengtomis žaidimų aikštelėmis, mat šios skendi vandenyje.

Apie tokią problemą pasakojo Taikos prospekto 33 ir Debreceno gatvės 96 namų gyventojai.

Jų teigimu, balos aikštelėse atsiranda net ir po menkiausio lietaus. Taigi kaskart vaikams veiklos tenka ieškoti žaidimams nepritaikytose vietose.

Klaipėdiečiai pastebėjo, kad pakaktų apsemtose aikštelėse išpilti skaldos, ir problema būtų išspręsta. Panaši situacija esą susiklosto jau ne pirmus metus, o miesto valdžios dėmesio nesulaukiama.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda paaiškino, kad žaibiškai problemos išspręsti negalima, o atslinkus pavasariui balos ir taip išdžius.

Tačiau šiemet uostamiesčio daugiabučių namų kiemams bus skiriamas ypatingas dėmesys. Specialioje programoje kiemų tvarkymui numatyta daugiau nei 700 tūkst. eurų.

Todėl, anot pašnekovo, gyventojai gali kreiptis į savivaldybę ir informuoti apie susidariusią situaciją, išdėstyti savo lūkesčius.

Departamento direktoriaus teigimu, kai kurie klaipėdiečiai jau dabar praneša apie jų kiemuose atsiradusias bėdas.

„Mes įtrauksime į savo probleminį sąrašą ir žiūrėsime, ką galima padaryti“, – patikino L.Dūda.

Pašnekovas pastebėjo, kad skirstant minėtas lėšas bus analizuojamos visų miesto kiemų problemos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jep

jep portretas
Apsilankykit valdžiažmogiai Ventspilyje, pažiūrėkit, kaip turi atrodyti vaikų žaidimo aikštelės

Klaipedos liberastas

Klaipedos liberastas portretas
Kam jums tos dangos tegul bunai taip kaip yra ir taip mes lesu neturim nes turesim dideli baliu surengt ir tilta i niekur pastatyt o vaikai gales su iphonais zaisti sulinde i ekranus ir tures ka veikt

tėvelis

tėvelis portretas
Čia vaikai nori eina ,nori ne.O ką daryti jeigu darželiuose įrengimai paplūdę,nes nenusausintos teritorijos. Kur jiems dingti?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių