Quantcast

Mama paliko su 4 promilėmis gimusią mergaitę

  • Teksto dydis:

Lietuvą sukrėtė neseniai daugiau nei keturiomis promilėmis gimusios mergytės istorija. Jos likimas išties negailestingas, praneša LNK žinių tarnyba.

Dar antradienį mažylės motina sakė, kad pati ją augins, o trečiadienį apsigalvojo ir iš ligoninės išėjo.

Spėjama, kad moteris taip padarė sužinojusi apie prokurorų jai pradėtą tyrimą. Mergaitė jau turi vardą. Jį mergaitei išrinko šiandien ją palikusi mama.

Vaiką girta motina pagimdė natūraliai. Kūdikį medikams pavyko išplėšti iš mirties gniaužtų.

Neblaivi moteris pagimdė 2,5 kilogramo svorio mergaitę. Naujagimės kraujyje aptikta 4 promilės etilo alkoholio.

Pasak Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiojo gydytojo Vinso Janušonio, tai nėra pirmas įvykis ligoninėje, kai gimdyti atvyksta neblaivi gimdyvė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Al

Al portretas
Ko is jos noret, 80% komentatoriu isviso nesigaudo. Alkoholikas gere ir gers, dar nedasuto jog policines priemones neveikia, nepades niekas. Valdzia iskraipe genofonda, priversdama padoriu zmoniu genus isvykti bei netesti gimines, tokiu atveju bei smurto priepuoliu tik dauges, atejo pasekmes isgamu valdymo rezultatas. O jus bykaprociai taipogi prissimkite atsakomybe, kas pakartotinai gryba rinko? Kas toliau ketina isgamas rinkt? Kas tokius padarus kaip zemaitaitis renka o kelias kadencijas? Ar tik ne jus? Kas nepatenkintas Veryga?

...

... portretas
Tokie 'žvėriukai' nedomina 'Vaikų teisių' (tokiems REIKALAUJAMA papildomų 'vaiko pinigų' gėrimui), 'Vaikų teisės' taikosi į normalias šeimas, iš kurių vaikai atiminėjami ESĄ tėvai jų neišgali TURTINGAI išlaikyt.

Algis

Algis portretas
O tai kur vaiko tevas? Jis turetu rupintis savo vaiku jei jau motina paliko. Motina aisku reikia teisti, dar ir alimentus vaikui privalo tu moket.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių