Quantcast

Lygių galimybių kontrolierė apie šokį pagal dainą „Kas nešokinės“: įžvelgiu pažeidimą

Lygių galimybių kontrolierė Birutė Sabatauskaitė, vertindama pirmadienį pasirodžiusį „Kangoo Club Lietuva“ vaizdo įrašą, kuriame, skambant homoseksualius žmones menkinančiai muzikai šoko Seimo narys Petras Gražulis, teigia, kad įmonė galimai pažeidė Lygių galimybių įstatymą.

„Vertinu neigiamai, įžvelgiu Lygių galimybių įstatymo pažeidimą. Įmonė, kuri reklamuoja savo paslaugas ir skleidžia informaciją, kuri žemina asmenis dėl jų fizines orientacijos“, – antradienį žurnalistams teigė B. Sabatauskaitė.

Apie Seimo nario P. Gražulio elgesį kiek anksčiau pasisakė Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkė Aušrinė Norkienė.

Pasak jos, politiko elgesys bus svarstomas Seimo komisijos posėdyje. Tuo tarpu Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen P. Gražulio poelgį pavadino dar viena „nemalonia staigmena“.

Prieštaringais pasisakymais prieš homoseksualus garsėjantis Seimo narys P. Gražulis apie išplatintą vaizdo įrašą, kuriame šokama pagal lietuvišką muzikinį kūrinį „Kas nešokinės“, sakė, kad buvo pakviestas palaikyti prieš karantino suvaržymus protestavusių sportininkų, o tokį muzikinį kūrinį neva pasiūlę jie.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kontroliere

Kontroliere portretas
iškovotai laisvei užgniaužti ......

kontrolierei

kontrolierei portretas
tu bl žiūrėk kaip pažeidžia/ ir jau seniai/ privačiu vaiku darželių finansavimas iš savivaldybiu pinigų duodant 100 Eu kompensacijas. O ne Gražuli. Kr'va kap nervuoja mane tokios zertvos kišančios snuki ne ten kur reik. Bent savo darba normaliai dirbtu tada galėtu vograut

juratė

juratė portretas
Šaunuolis Gražulis. Daugiau tokių šokių....
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių