Quantcast

Liūtis išplovė dalį Rusnės estakadoje nutiesto asfalto

  • Teksto dydis:

Rusnės estakada vis susiduria su nesklandumais – šįkart smarki liūtis, kuri talžė Rusnę naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, išplovė dalį šviežiai ištiesto asfalto, praneša portalas 15min.lt.

Kai kuriose vietose vanduo išgraužė kraštus, kuriuos darbininkams teks skubiai taisyti. Viena išgrauža net pasiekė kelio ženklinimą.

Rusnės seniūnė Dalia Drobnienė Lietuvos radijui teigė didelės problemos nematanti, nes į salą grįžę kelininkai problemą sutvarkys.

„Šalia estakados, prie užvažiavimo šonuose yra išplautas gruntas. Estakados atidarymas buvo 18 dieną, tai žiūrėkit, koks trumpas laikas ir buvo ne lietus, o buvo liūtis. Ilgą laiką labai stipriai lijo. Ketvirtadienį vakare pradėjo ne lyti, o pilti ir išplovė šalikeles. Čia nieko tokio baisaus aš nematau. Grįš, man atrodo, po mėnesio „Kauno tiltai“ kelio rekonstrukcijos darbams ir sutvarkys“, – teigė D. Drobnienė. 


Šiame straipsnyje: Rusnės estakadaliūtisasfaltas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ishbetuonuoti kaip pas vokiecius auto bana senaji ,, amzhinas

nu

nu portretas
nieko blogo nematau - tik 17 mln į griovį.

>Jonas

>Jonas portretas
nu gal ne Skvernelis?..Taigi vistik yra savivaldybė, viešieji konkursai ir t.t. Kad ir gyvatynas bet manau kad Lietuva dar nepažengė į tokias afrikinės korupcijos maro platybes kad aukštas asmuo /,,vienas iš trijų"/galėtų dėtis į kišenę tam tikro objekto darbų atlikimo pinigus
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių