Quantcast

Legendinei „Medinavai“ žada atgimimą

Šalia Debreceno aikštės miesto nepuošianti apleista raudonų plytų pastogė jau kurį laiką aptverta metaline tvora. Čia pat įsikūrusio legendinio baro "Medinava" savininkai ketina rekonstruoti pastatą.

Taikos pr. 97B esanti kavinė "Medinava" šiuo metu neveikia.

Tvora apjuostą pastogę pastebintys žmonės klausia: pastatas bus atnaujinamas ar griaunamas?

Kavinės "Medinava" vadovė Regina Strakšienė apie būsimus planus atvirauti nebuvo linkusi.

Tačiau prasitarė, kad pastatas bus tvarkomas, jau gauti statybas leidžiantys dokumentai.

Užbaigti rekonstrukciją planuojama per pusmetį.

Darbai organizuojami verslininkų lėšomis.

Kaip informavo Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė, leidimas (baro rekonstravimui į barą su prekybos patalpomis) rekonstrukcijai adresu Taikos pr. 97B išduotas šių metų sausį.

Vietoj buvusio spaudos kiosko atsiras parduotuvė, atnaujinamas baras, įrengiamos patalpos prekybai.

"Po atnaujinimo turėtų atrodyti gražiai. Pastatas bus apšiltinamas, didinamas plotas, pakeičiamas stogas, atliekama fasado apdaila. Patekimas į barą paliekamas esamas, taip pat numatomi keturi patekimai iš Taikos prospekto pusės į prekybines patalpas. Čia veiks parduotuvės", – pasakojo R.Liudžiuvienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Eziui - Palangoje mums savivaldybė liepė pėsčiūjų taką suremontuoti tai yra perkloti kadangi kažkokia bobutė pasiskundė, kad jai nepatogu eiti, nors tas takas labiau reikalingas buvo savivaldybei nei mūsų įmonei, taip pat buvo liepę pertinkuoti ir perdažyti įmonei priklausantantį pagalbinį statinį, kas ir buvo padaryta kadangi estetinis miesto vaizdas nėra individualus turtas, o jis priklauso visam miestui.

ezys gaidys

ezys gaidys portretas
niekas nekaltas kad debilai is savibledos leido privatizuoti kinoteatrus, stoteles ir kitą viešo naudojimosi turtą savo draugeliams už 1 litą, kuris anksčiau priklausė visiems. O su savo kojinių tikrinimu gali negąsdinti, ir taip jacelopai daugiau nieko nedaro kaip krūmuose tupi ir baudas rašinėja, tai pagal tave ožy mes turim jiems būt dėkingi, kad dar į triusikus nelenda, na matosi tavo savibledos iškrypėlio išsiauklėjimas ir mastysena - būkit ramūs, nes galėjo būti dar blogiau, tai tokiems ir naudinga kad visi tik tylėtų, kol jūs aferistai, vietoj to kad dirbti žmonėms, savo varkes sukat su prašviestais tramvaiais, ar viską supratai, protinguoli?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai--- nu tu pavarei ,trumpai ir tikslei
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių