Quantcast

Lėbartų kapinėse trūksta tvarkos?

Lėbartų kapinėse apsilankiusiems žmonėms užkliuvo netvarka. Klaipėdiečiai stebisi, kodėl amžinojo poilsio vieta primena pievą, mat žolė kai kur siekia kone iki kelių.

"Natūrali augalija Lėbartų kapinėse. Prasibrauti iki kapo gali tapti nelengva misija. Atsakingo savivaldybės darbuotojo paklausiau, kas nutiko, nes taip, kaip yra šiemet, dar neteko matyti. Man buvo atsakyta, kad atsirado bėdų su rangovais. Būtų sąžininga jiems pinigų už neatliktus darbus nemokėti. To reikalauju visų mokesčių mokėtojų vardu", – piktinosi klaipėdietis.

Vyras nuotraukose įamžino, kaip praėjusią savaitę atrodė nešienautos kapinės, ir fotografijas paviešino socialiniame tinkle "Facebook".

Vaizdai sukėlė gyventojų nepasitenkinimo bangą.

"Deja, bet tai realybė. Kaimo kapinaites kažkaip sugeba sutvarkyti", – po nuotrauka komentavo kitas socialinio tinklo naudotojas.

Klaipėdos miesto savivaldybės Kapinių priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Ilona Daulienė tikino, kad kapinių šienavimo darbai vykdomi, tačiau žolė auga taip greitai, kad visoje teritorijoje jos nupjauti iš karto nepavyksta.

"Šiemet liepos mėnesį meteorologinės sąlygos ypač palankios žolei augti. Kapinių šienavimo darbai vykdomi prioritetine tvarka – pradedant nuo naujai laidojamų kvartalų, vejų, valstybės lėšomis palaidotų mirusiųjų kapų. Šienavimo darbų terminai – 2–3 savaitės. Atsiprašome, negalime vienu metu nušienauti visos 61 ha kapinių teritorijos. Šiuo metu minėtame kvartale žolė nupjauta", – situaciją komentavo I.Daulienė.


Šiame straipsnyje: KapinėsLėbartų kapinėspieva

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALE

ALE portretas
Blogai, kai kapiniu "vadovai", pasodinti į kėdes tik dėl atlyginimo atsiėmimo...

Klaipėda

Klaipėda portretas
Kaip gyviems , taip ir mirusiems - šiukšlynas.

ALE

ALE portretas
O jeigu jau šienauja, tai taip apdergia tvarkomus kapus,kad net baisu. Ir prie vartų parašo - atsiprašome už nepatogumus... Ir taip kaskart.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių