Quantcast

LCC tarptautinis universitetas vėl kviečia Klaipėdos regiono vaikus į vasaros krepšinio stovyklas

  • Teksto dydis:

Krepšinio stovykla vaikams organizuojama įgyvendinant Nacionalinės sporto agentūros lėšomis finansuojamą sporto projektą „Klaipėdos regiono moksleivių reguliaraus fizinio aktyvumo ir sportinio užimtumo plėtra skatinant didesnį merginų fizinį aktyvumą“.

Stovyklose jaunieji sportininkai išbandys save krepšinio aikštelėje ir iš arčiau susipažins su šia populiariausia sporto šaka šalyje.

Jau pažįstantiems krepšinį, stovykla padės pagilinti turimus įgūdžius, bendradarbiaujant su entuziastingais ir daug patirties turinčiais treneriais, sužinoti savo stipriąsias ir tobulinti silpnąsias puses.

„Mūsų tikslas, kad kuo daugiau vaikų Klaipėdos regione išmėgintų krepšinį, pajaustų džiaugsmą ir pamokas, kurias suteikia komandinis sportas. Tik įtraukdami vaikus į įvairias sporto šakas galime tikėtis rasti tuos, kuriems viena ar kita sporto šaka gali tapti jų gyvenimo dalimi. Esu itin dėkingas, kad Nacionalinė sporto agentūra suteikia galimybę mūsų regiono vaikams susipažinti su krepšiniu ir tobulėti šioje sporto šakoje“, – džiaugėsi LCC tarptautinio universiteto krepšinio komandos vadovas.

Organizatorių nuotr.

Stovyklos metu jaunieji krepšininkai įgis ne tik patirties krepšinyje, bet ir formuos geresnius socialinius įgūdžius – jie nuolat bendraus su stovyklos nariais, treneriais bei savanoriais. Taip pat stovykla kvies visuomenei žinomus aukšto meistriškumo sportininkus, kurie dalinsis savo patirtimi bei įžvalgomis sporto tematika.

Stovykla skirta berniukams ir mergaitėms iki 14 metų amžiaus.

Organizatorių nuotr.

Stovykla vyks 2023 metų rugpjūčio 7–20 dienomis LCC tarptautiniame universitete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neryškus tas lss

neryškus tas lss portretas
turėtu kas pasidomet ju veikla su vaikais
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių