Quantcast

Labdaringame bėgime – ir patys mažiausieji dalyviai

Sekmadienio popietę Klaipėdos senamiesčio gatves užplūdo šventiškai pasipuošę bėgikai. Jau septintą kartą vyko Lietuvos verslo kolegijos organizuojamas labdaringas kalėdinis gerosios žvaigždės bėgimas „Padovanok senjorams Kalėdas“.

Savanoriškai surinktos starto mokesčio lėšos atiteks maltiečiams, globojantiems vienišus ir savimi negalinčius pasirūpinti senolius.

Įveikti 2 019 žingsnių (1,5–2 km) trasą dėl kilnaus tikslo panoro ir vaikai, ir vyresnio amžiaus klaipėdiečiai, o kai kurie dalyviai bėgo ir su augintiniais.

Simbolinius 2 019 žingsnių įveikė apie pusantro šimto geros valios žmonių, o greičiausi ir originaliausiai apsirengę bėgikai buvo apdovanoti partnerių įsteigtais prizais.

Mato Baranausko nuotr.

Trasa, skirta suaugusiesiems, driekėsi Turgaus, Tiltų, Liepų gatvėmis, Laivų skersgatviu, Danės gatve ir atgal Tiltų, Turgaus gatvėmis.

Anot renginio organizatorių, greičiausiai tarp vyrų šiemet bėgo Benediktas Mickus, antrąją vietą iškovojo Deimantas Blankas, trečiąją – Laimis Verbliugevičius.

Tarp moterų pirmoji atbėgo Ugnė Žvinklytė, antroji vieta atiteko Vilmantei Gruodytei, trečioji liko Deira Gruzdytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To durni

To durni portretas
O tu savo vaikus pratini prie alkoholizmo, narkotiku ir prostitucijos?

Durni

Durni portretas
tėvai pratina prie durnumo ir savo vaikus.

kodėl?

kodėl? portretas
Kaži ko nesimatė bėgančiųjų didžiųjų Kaipėdos aktyvisčių - jos juk visos tos iš nevyriausybinių organizacijų kur dirba už dyka ir tik vos vos padalyvauja viešuosiuose pirkimuose, remontus už savo pinigus savivaldybės būstuose padaro, dar kažką jos daro -bet niekas negalėtų papasakoti, nes jos paslaptingos: nepasakoja, kaip tapo Mažeikių Zitomis: nedirba, yra darbingo amžiaus ir neturi neįgalumo, įdarbina irgi už pusiau dyka kitas aktyvistes - įdarbina remontus daryt kaip sykis savo sutuoktinius ir lyg netyčia artimieji yra medikai... kažkada dar gal ir studijavo tos aktyvistės - o Nepriklausomos Lietuvos diplmai kiek verti - visi žinom... tai jos nebėgo. Kodėl? Juk būtų miela - treniruojasi jos irgi nemokamai - klubus turi, kur už neįgaliesiems skirtus valdiškus pinigus pasportuoja drauge su savo artimaisiais... labai jos užsiėmusios - tikriausia treniruojasi naujiems viešiesiems pirkmams - pirks dabar savo sutuoktiniams darbo vietas -šiltesnes, žinoma, nes kiek gi galima...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių