Quantcast

Krano sugriauta siena jau atstatyta

Hidraulinio krano suniokotą butą uostamiesčio Minijos gatvėje jau tvarko darbininkai. Po išgąsčio atsitokėję buto gyventojai bando suskaičiuoti patirtus nuostolius. Bendrovė, kuriai priklausė žalą padaręs automobilis, žada kompensuoti praradimus.

Trečiadienio popietę Minijos gatve iš vienos uosto teritorijos į kitą su saugos tarnybos palyda važiavusio hidraulinio krano "Sennebogen" vairuotojas ties 140-uoju namu buvo priverstas apvažiuoti pirmojoje eismo juostoje stovėjusį gėlių salono mikroautobusą.

Užkliuvęs už jo kranas pakeitė važiavimo kryptį ir strėle rėžėsi į sieną. Didelė metalo konstrukcija išlaužė plastikinius lango rėmus, išgriovė dalį sienos ir sulindo į kambarį, pakeliui niokodama baldus ir brangius daiktus.

Šiame kambaryje gyvena suaugęs Natalijos ir Vitalijaus Kalimanų sūnus Viktoras. Vaikinas fotografuoja ir visiškai šalia lango, kurį sumaitojo kranas, yra įsirengęs darbo vietą.

Čia jis laikė nemažai sudėtingos elektrotechnikos, kai kurie šių daiktų incidento metu taip pat nukentėjo.

"Sėdėjau virtuvėje, tik staiga toks didžiulis trenksmas nuaidėjo, iškart net nesupratau, kad kažkas atsitiko mūsų bute. Nuėjau į kambarį ir negalėjau iškart suprasti, buvo tiesiog juoda nuo dulkių. Išėjau į lauką, žiūriu, vairuotojas stovi visas išbalęs, bandžiau jį raminti ir klausti, kaip čia viskas atsitiko. Laimė, kad namie nebuvo anūkų. Labai įdomu, kad dieną mūsų katinas, lyg nujausdamas nelaimę, buvo pabėgęs iš namų", – pasakojo V.Kalimanas.

Krano strėlė išvertė mūrinę sienos dalį tarp dviejų langų. Vakar iš ryto čia jau dirbo du darbininkai, jie atstatė sieną. Po kelių dienų turėtų būti įstiklinti ir langai.

Buto šeimininkai sakė vos prieš tris mėnesius baigę būtent šiame kambaryje remontą. Jie jau sudarė sugadintų ir šiek tiek nukentėjusių incidento metu daiktų sąrašą. Pasak gyventojų, antrajame namo aukšte įskilo siena.

Kaip pranešė KLASCO atstovai, bendrovėje atliekamas įvykio tyrimas.

"Bendrovė padengs per incidentą patirtus nuostolius. Taip pat dėsime maksimalias pastangas, kad būtų kuo greičiau pašalinti visi šio įvykio padariniai. Atsiprašome visų namo gyventojų", – sakė KLASCO generalinis direktorius Audrius Pauža.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsipeikėkit

Atsipeikėkit portretas
Buvo sumūritos geros silikatinės plytos,o dabar blokelius skirtus laikiniems statiniams mūrija. Nu mulkina gyventojus tai šakės.....Tikrai gyventojų vietoje nepriimčiau tokios "pagalbos"

Tam santechnikui

Tam santechnikui portretas
Afonia, čia tu rašai?

santechnikas

santechnikas portretas
buvo sumuryta normaliomis plytomis ,kurios galimai atliko ir atramines kolonos vaidmeni .dabar murija popieriniais blokeliais .....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių