Quantcast

Kontrolieriai įsikūrė naujoje būstinėje

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius jau įsikūrė naujose patalpose. Čia jau priimami pažeidėjai ir pasikonsultuoti ateinantys žmonės. Persikraustymas neapsiėjo be nesklandumų.

Į Sportininkų namus, esančius S.Daukanto gatvėje, Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai persikraustė praėjusią savaitę.

"Nauja vieta mums patinka. Darbuotojai pagaliau sėdi ne 11 vienoje salėje, o po du ar tris kabinetuose. Turime galimybę kultūringiau priimti žmones, kurie ateina dėl pažeidimų ar pasikonsultuoti", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Kristina Vintilaitė.

Anksčiau šis padalinys buvo įsikūręs miesto rotušėje. Persikraustyti į naują vietą nuspręsta, nes skyriaus darbuotojai senojoje nebesutilpo, o jų ketinama priimti dar daugiau.

Patalpose, esančiose S.Daukanto gatvėje, buvo atliktas remontas. Didžioji dalis baldų atvežta iš rotušės. Buvo įsigyta ir naujų, nes dalis palikta senuosiuose kabinetuose.

"Žinoma, dar visko nespėjome susitvarkyti. Tai reikia laiko. Trūksta dar iškabų, rodyklių. Nors viskas dar nebaigta, dirbame. Atliekame savo funkcijas", – pabrėžė vedėja.

K.Vintilaitė neslėpė, kad dėl persikraustymo neišvengta šiokių tokių nesklandumų. Pirmąją darbo dieną naujose patalpose skyrius liko be ryšio.

"Neveikė telefonai, nebuvo interneto. Specialistai pajunginėjo techniką. Buvome atsijungę nuo miesto. Dalis žmonių iš įpročio ar gavę senus pranešimus nuėjo mūsų ieškoti į rotušę, o neradę pyko. Pyko ir ten dirbantys žmonės, kad yra trukdomi. Labai atsiprašome už nepatogumus", – apgailestavo vedėja.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys taip pat džiaugėsi naujomis patalpomis. Šalia naujos vietos kontrolieriams teko drausminti pažeidėjus.

"Įsikūrėme šalia Vytauto Didžiojo gimnazijos. Mokiniai buvo įpratę rūkyti šalia pastato, kur mes įsikūrėme. Jau kelis ne tik įspėjome, bet ir nubaudėme už šiukšlinimą – nuorūkų mėtymą. Čia dabar pažeidėjus galime fiksuoti ir vaizdo stebėjimo kameromis, tykoti iš vietos. Juk reikia savo aplinką išsikuopti", – tvirtino vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmės skyriui

Sėkmės skyriui portretas
Sėkmės Vintilaitei ir Valiui, kovoje su gimnazija. Męs, buvę sporto centro darbuotojai, ilgai su jais kovojome. Dabar kovokit jūs. Atėmėt iš sportininkų sporto centrą. Išdarkėt sporto sistemą. Dabar kovokit. Lai šnerkščia jaunimas po jūsų langais, nes Klaipėdoje sporto sistema ritasi ir jaunimui lieka gatvė.

Anonimas

Anonimas portretas
Sustras Valys žiūrėk kad kiaules negautum suneli eik dirb fizinio darbo o nerūpėjo pasaloj
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių