Quantcast

Konteineris uostamiesčio centre užminė mįslę

Uostamiesčio centre, priešais Muzikinio teatro pastatą, praeivių dėmesį patraukė aukso spalvos konteineris, ant kurio užrašytas žodis „Pinigai“. Paaiškėjo, kad tai – Marijos Taikos Karalienės parapijos „Carito“ daiktas, kurio paskirtį ketinama atskleisti jau rytoj.

Žurnalistų kalbinta praeivė Aldona sakė, kad tokio dalyko nepastebėti neįmanoma.

„Žinoma, įdomu, koks čia „aukso puodas“? Tokio dydžio ir spalvos konteinerio mieste nepastebėti turbūt neįmanoma“, – kalbėjo klaipėdietė.

Tačiau ne visiems uostamiesčio gyventojams šis objektas sukėlė vien tik teigiamų emocijų. Klaipėdietis Šarūnas atviravo, kad pinigai visuomet žmonėms buvo opi tema.

„Nežinau, kokius čia kas vėl pokštus krečia, manau, kad norėjo pavaizduoti, jog mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigai yra tikrai auksiniai ir nukeliauja štai tokiems šiukšliniems tikslams ir projektams. Kalbant apie pinigus, žmonėms visada tai buvo aktualu“, – pabrėžė uostamiesčio gyventojas.

Mūsų tikslas – sukelti susidomėjimą, o balandžio 14 d. bus ir paaiškinimas.

Paaiškėjo, kad šis konteineris – Marijos Taikos Karalienės parapijos „Carito“. Jo paskirtį netrukus ketinama atskleisti.

Parapijos „Carito“ koordinatorė Aurelija Lipskė tikino, kad „auksinio“ konteinerio paslaptį atskleis šį penktadienį, balandžio 14 d.

Anot A. Lipskės, pagrindinis projekto tikslas dabar yra sužadinti žmonių susidomėjimą šiuo neįprastu objektu mieste.

„Dabar konteineris stovi be jokių paaiškinimų būtent tam, kad žmonės keltų klausimus, kas čia, dėl ko ir kam? Mūsų tikslas – sukelti susidomėjimą, o balandžio 14 d. bus ir paaiškinimas“, – teigė A. Lipskė.

Vis dėlto „Carito“ atstovė atskleidė pagrindinę šio sumanymo skleidžiamą žinutę: „Rūšiuok šiukšles, ne žmones.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei cia taip ....a tai kaip su pensiju fondais ?

jei cia taip ....a tai kaip su pensiju fondais ? portretas
kaip suprantu tuoj turesim oria sutaupyta pensija atsiiminet ant ratuku stumdami konteineri ???? jei jau taip tai kr v na nu ble aferistu gerove tikrai... uzpisa...

Antanas.

Antanas. portretas
Esant tokiai infiliacijai ...

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Pinigai keliaus į Ukrainą, klounui milijardieriui.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių