Quantcast

KLASCO: informacija apie mūsų bendrovę neatitinka tikrovės

  • Teksto dydis:

Klaipėdos jūrų krovinių kompanija KLASCO, reaguodama į Seimo narės Agnės Bilotaitės išplatintą pranešimą apie kreipimąsi į prokuratūrą ir Susisiekimo ministeriją dėl taršos Klaipėdos mieste, pareiškė, kad teiginiai apie KLASCO 1998 metais Vitės mokyklos stadione krautus neva taršius krovinius neatitinka tikrovės, klaidina visuomenę ir žemina bendrovės bei visos uosto bendruomenės dalykinę reputaciją.

"Atsakingai pareiškiame, kad pagal turimus archyvinius dokumentus, konosamentus ir specifikacijas, stadione buvo sandėliuojama produkcija - karšto valcavimo ritiniai. Pagal laivų bylas - plieno markės SAE 1010, SAE 1006, Astma A36, S235JR, S275, RST 37-2. Jų cheminėje sudėtyje nėra chromo ir kitų pavojingų medžiagų, kurios galėjo užteršti dirvožemį. Metalo produkcijos sertifikatai yra aprobuoti pasaulyje pripažintos bendrovės „Lloyds Register“, nurodant, kad tai ne žaliava, o gaminiai, naudojami automobilių pramonėje ir jų kokybė atitinka šios bendrovės reikalavimus", - teigia KLASCO bendrovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Eikit jus mendeljevai dziaukitws kad vyksta kazkas o tai bambate tik

JOKER IN DA KLAIPEDA

JOKER IN DA KLAIPEDA portretas
PAŽIŪRĖKIT KAIP ATRODO FERO LYDINIAI IR SUPRASIT

Paprastas

Paprastas portretas
Nepamirskit, kad chromo pakankamai daug yra cemente. O jis puikiai dulka ir krauna ji Malku terminalas, gal Vakaru krova, Bega, Klasco - kas tik gauna. Nuo metalo rulono tikrai negali nukristi chromas - nes jis legiruojantis priedas yra jau pliene.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių