Quantcast

Klaipėdos „Žaliakalnio“ gimnazijoje – darbų įkarštis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos "Žaliakalnio" gimnazijos rekonstrukcija juda finišo tiesės link. Darbininkai pluša ne tik pačioje mokykloje, bet ir lauke. Nors kai kuriuos darbus kiek stabdo dėl koronaviruso lėčiau atkeliaujančios medžiagos, procesas nesustoja.

Prieš kurį laiką kiek šlubčiojusi uostamiesčio "Žaliakalnio" gimnazijos rekonstrukcija pasistūmėjo į priekį ir juda tikslo link.

"Darbai vyksta gerai, pajudėjo į gerąją, stipriąją pusę", – situaciją apibendrino gimnazijos direktorius Vitalijus Jakobčiukas.

Šiomis dienomis aktyviai tvarkoma ir mokyklos teritorija – čia burzgia traktoriai, pluša darbininkai.

Direktoriaus teigimu, per rekonstrukciją numatoma pakeisti senas, maždaug prieš trisdešimt metų paklotas kiemo plyteles. Vietoj jų turėtų atsirasti trinkelės. Taip pat bus suremontuoti laiptai.

Tiesa, anot direktoriaus, šiuo metu vykstantys darbai tikslo link judėtų dar greičiau, tik kai kuriems koją kiša koronaviruso pandemija.

"Dabar pagrindinis stabdis – prekės iš Kinijos. Pavyzdžiui, jeigu šviestuvai būtų atkeliavę, juos jau būtų sukabinę. Reikia laukti", – sakė V.Jakobčiukas.

Tikimasi, kad darbus pavyks pabaigti iki rugsėjo. Numatoma, kad vasarą jau bus galima pradėti tvarkytis klases, patalpas ruošti mokslo metams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Dirbti reikia greičiau ir geriau,Grubliauskas tegul domisi,kaip vyksta darbai?

>Larisa

>Larisa portretas
Ar tamstele nieko nesupainiojo?

Лариса

Лариса portretas
В Пасхальный Праздник очень порадовала хорошая новость,что ремонт гимназии идёт полным темпом. Берегите свое здоровье, удачи вам!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių