Quantcast

Klaipėdos verslininkas remia Rusijos ginkluotųjų pajėgų cerkvės statybas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos verslininkas Vladimiras Stefanovas remia Rusijos ginkluotųjų pajėgų cerkvės statybas, skelbia naujienų portalas 15min.lt.

Jis, remdamasis britų transliuotojo BBC padalinio Rusijoje medžiaga, teigia, kad V. Stefanovas yra vienas specialiai įkurto fondo „Voskresenije“ rėmėjų, finansuojančių Kristaus prisikėlimo soboro Pamaskvėje statybas. Pasak 15min.lt, fondo padėkos už paramą sulaukė vienintelė ne Rusijos bendrovė, t. y. „Marine Repair and Supply pte“ – dvi Singapūre ir Honkonge registruotos įmonės šiuo pavadinimu priklauso V. Stefanovui ir jo sūnui. Tiksli aukos suma nėra žinoma, pats verslininkas paramos cerkvei nekomentuoja.

Pasak 15min.lt, projektą taip pat remia Rusijos karo pramonės įmonės, tarp jų – lėktuvų gamintojai „Tupolev“, „Suchoi“ bei MIG, sraigtasparnių gamintojas „Rosvertol“, taip pat šalies prezidentas Vladimiras Putinas, žadantis apmokėti pagrindinę cerkvės ikoną.

Skelbiama, kad soboras taps pagrindiniais Rusijos ginkluotųjų pajėgų maldos namais. Rusijos žiniasklaida įvardija, kad idėjos autorius – Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
….o tie broliukai "stukalintojai" buvo rusu starovierai pries 500 metu atbodinti I Lietuva kumeles-jekaterinuskos fani!! laikais;;turim is ko pasijuokti

Anonimas

Anonimas portretas
zinoma,Rusija laukia savo"pasiklydusiu " vaiku. Jis turi skubeti I tevyne ir ten dirbti jos labui;kaip tas zmogenas" neishsilaisvina" is laisvos Lietuvos ???? patinka nabagui;;o jo tevynainiai laukia -nesulaukia griztancio

to to man patinka

to to man patinka portretas
Kom? Jums nepatinka filmas --Ekskursante (Audrius Juzenas, 2013) DVDRip ?? Juk ten aiskiaj parodyta, kad brolis(lietuvis) zastucalino savo broli(lietuvi) stribamas(irgi lievuviams), kad uzimti brolio troba. Filmas sukurtas 2013 m!!!( Lietuva to metu buvo jau 23 metus laisva) Jus, pradziai filma paziurekit , o paskui pliepekyt ..apei.." okupantu siunteju palikuonis." :) Jiegu filmas Jums nepatinka, tai visos savo pretenzijos PRASOM!! -lietuviui, reziseriui.. Audriuj Juzenui! :)
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių