Quantcast

„Klaipėdos vanduo“ ragina būti apdairiems: sukčiai siunčia kenkėjiškus laiškus

  • Teksto dydis:

Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ klientus pasiekė elektroniniai laiškai su kenksmingu programiniu kodu. Apsimetant bendrovės „Klaipėdos vanduo“ dispečerinės darbuotojais klientams buvo išsiųsti elektoriniai laiškai, kuriuose vartotojai informuojami apie šalto vandens tiekimo nutraukimą. Elektroninis laiškas buvo parašytas lietuvių kalba, išsiųstas suklastojant bendrovės „Klaipėdos vanduo“ elektroninį paštą.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ informuoja, kad jokių elektroninių laiškų apie vandens tiekimo nutraukimą nesiuntė. Gyventojų prašo būti apdairiais ir įtartinų laiškų neatidarinėti. Išsiųstuose laiškuose, prisegtose failuose būna patalpintas kenksmingas programinis kodas. Šis iš kompiuterio bando surinkti asmeninę naudotojo informaciją, el. pašto informaciją (prisijungimo duomenis, kontaktinę informaciją, el. laiškus).

Jei kyla įtarimų dėl gautų laiškų ir galimo vandens tiekimo nutraukimo, informaciją pasitikslinti galima paskambinus bendrovės „Klaipėdos vanduo“ telefonu nr. 8-46-220220.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Vandens pardavinėtojams 5 ltr. bambaliais prireikė kalėdoms pinigų, pultume pirkti, kol dar yra, ar netgi mažesnes talpas.

Verygute

Verygute portretas
gavau viena toki, laimei kaimynas pasiule ka daryt.

Nu na

Nu na  portretas
Kiauros sistemos atiduoda adresus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių