Quantcast

„Klaipėdos vanduo“ laikinai nepriims nuotekų iš „Grigeo Klaipėdos“

  • Teksto dydis:

Įmonė „Klaipėdos vanduo“ laikinai stabdo nuotekų priėmimą iš kartono gamybos bendrovės „Grigeo Klaipėda“. Anot „Klaipėdos vandens“, savaitgalį „Grigeo Klaipėda“ pasiekė taršos limitą.

„Bendraujame su „Grigeo Klaipėda“ ir abejoms šalims buvo žinoma, kad šį savaitgalį bus pasiektas suminės taršos limitas. Informavome  „Grigeo Klaipėdą“ apie sutarties nutraukimą, taip pat šiandien uždarysime sklendes, kad nuotekos nebūtų leidžiamos į Dumpių nuotekų valyklą“, – pranešime sakė „Klaipėdos vandens“ vadovas Benitas Jonikas.

Šių metų sausį „Grigeo Klaipėdai“ buvo išduotos prisijungimo sąlygos, o nuo birželio buvo pasirašyta trumpalaikė sutartis, kuri numato, jog įmonė negali viršyti suminės taršos norint gamybines atliekas leisti į miesto nuotekų tinklus.

Sutartis buvo sudaryta vienam mėnesiui ir buvo pratęsta du kartus. „Grigeo Klaipėda“ birželio ir liepos mėnesiais sumažino išleidžiamų teršalų koncentraciją, tačiau savaitgalį pasiekus suminės taršos limitą  „Klaipėdos vanduo“ pranešė nutraukiantis laikiną sutartį.

Anot „Klaipėdos vandens“, dėl naujos  trumpalaikės sutarties sudarymo bus sprendžiama įvertinus situaciją Dumpių nuotekų valykloje ir nustačius leidžiamą teršalų kiekį ir taršą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Tata..

to Tata.. portretas
gal LEZe pasidomėk kas darosi? Neogrup, Filipmoris Mestila ar indusų gamykla kur vietoj filtru paprastus maišus sukiše varo? Kai dėmesio centre lietuviška gamykla tai visi dabar ten piarinasi, akis drasko, visi baisūs reikalautojai ir žinovai? Gal tada vertėtu nunest sikna ir iki uždaros Laisvos Ekonominės Zonos kuria mums visiems kažkada lyg hemoroju itaisė buve valdžioje liberastu aferistai? Organizuok su visa Ligita ir aplinkosaugininkais - ten yra kas veikti

Aš manau , kad

Aš manau , kad  portretas
viso miesto " vandenis " laikyti taršalo grigėjo įkaitas - labai pavojinga . Reikia investuoti į savų nuotekų valymą , išeitis visada yra , ponai grigėjai . Dirbkite .

Tata to Jonas Daubaris

Tata to Jonas Daubaris portretas
Reiškia leisti vėl grigeo per Klaipėdos vandenis valyti teršalus?Tai aš ,kaip vartotoją turiu sutartį su Klaipėdos vanduo įmonė,turiu vartoti abeindos kokybės vandenį?Tokios,kaip aš,visas miestas,o jūs rupinates,kad atleis kėlęs dešimt darbininkų.?Ne jau ta įmonė darė ir darovis tos pačios klaidos,todėl,kad problema yra ir bus.Miestas turi būti laisvas nuo senenos.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių