Quantcast

Klaipėdos valstybinės kolegijos dėstytoja – mobilaus patikros punkto savanorė

  • Teksto dydis:

Klaipėdos valstybinės kolegijos bendruomenės nariai prisideda prie kovos su pandemija. Kineziterapijos ir grožio terapijos katedros lektorė Jurgita Boltutienė savanoriauja mobiliame COVID-19 patikros punkte. Šiame punkte imami ėminiai tyrimams dėl pavojingo viruso. Lektorei J.Boltutienei dažniausiai tenka tirti keltais į Klaipėdą atvykstančius žmones.

„Visada buvau atsakinga ir empatiška. Esu neatlygintina kraujo donorė. Norėjosi kažkaip prisidėti prie savanoriško judėjimo. Dėl pavojaus užsikrėsti? Taip rizika yra, tačiau ir viešoje vietoje tokia rizika yra. Darbas mobiliuose patikros punktuose šiuo metu labai svarbus. Dirba ir daugiau mano kolegų, tačiau jų nepakanka“, – pasakojo mobiliame COVID-19 patikros punkte savanoriaujanti lektorė J.Boltutienė.

Kineziterapeutė J.Boltutienė – ne vienintelė Klaipėdos valstybinės kolegijos bendruomenės narė, uostamiesčio medikams padedanti kovoti su pandemija. Klaipėdos universitetinėje ligoninėje savanoriauja trys studentės, kurios Klaipėdos valstybinėje kolegijoje studijuoja bendrosios praktikos slaugą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Esu nustebinta

Esu nustebinta portretas
kad yra tokių drasių moterų. Štai kur iš tikrųjų laikomasi šūkio ,,Mažiau kalbų-daugiau darbų".Respect Dėstytojai!(P.S.Ir Zuokienei.)

Taip ,

Taip ,  portretas
smagu skaityti :) Ačiū :)

Pagarba

Pagarba portretas
Na, va ir Klaipėdoje turime puikių žmonių, ne tik reklaminę Vilniaus politikę Zuokienę. Viliamės , kad ir kolegijos savanoriai studentai, kurie tikrai dirba savanoriškai, o ne dėstytojų verčiami , bus pagerbti ir aprašyto dienraštyje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių