Quantcast

Klaipėdos valstybinėje kolegijoje – naujos studijų programos

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 1–ją dieną Klaipėdos valstybinė kolegija atvers Rietavo studijų centrą, kuriame kviečiame studijuoti Agroverslų technologijas ir Dekoratyviąją želdininkystę.

Studijų kokybės vertinimo centras Klaipėdos valstybinei kolegijai suteikė teisę KVK Rietavo studijų centre vykdyti naujas studijų programas. Agroverslų technologijų programos tikslas – rengti plataus profilio koleginio išsilavinimo profesinio bakalauro specialistą, gebantį projektuoti, organizuoti ir vadovauti žemės ūkio gamybos technologiniams procesams. Absolventai gebės organizuoti augalininkystės ir gyvulininkystės technologinį procesą, vertinti žemės ūkio verslų aplinką ir produktų rinką.

Dekoratyviosios želdininkystės studijų programos tikslas – išugdyti dekoratyviojo želdinimo specialistą, turintį teorinių, taikomųjų bei analitinių gebėjimų ir žinių apie dekoratyvinius augalus, jų auginimą bei pritaikymą, gebantį spręsti želdynų kokybės gerinimo problemas, gebantį kurti ir organizuoti želdinimo verslą.

Norintys studijuoti šias ar kitas KVK studijų programas prašymus turi pateikti iki liepos 19 d. Visą informaciją, kaip pateikti prašymą – www.lamabpo.lt arba priemimas@kvk.lt.

Primename, kad KVK Rietavo studijų centre nusprendę studijuoti ar tęsiantys studijas, valstybės finansavimą gaunantys jaunuoliai, studijų krepšelį išsaugos. Jo nepraras ir tie, kurie studijas nuspręs tęsti ne Rietave, o Klaipėdos valstybinėje kolegijoje, Klaipėdoje.

Norintiems studijuoti uostamiestyje siūlome net 26 studijų programas: Logistikos vadyba, Įstaigų ir įmonių administravimas, Turizmo administravimas, Sporto ir kultūros renginių vadyba, Verslo vadyba, Automobilių techninį eksploatavimą, Statybą ir dešimtys kitų studijų programų.

Daugiau informacijos: www.kvk.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių